TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
PMV20 Vice Dobbel Vibrator var 1

PMV20 Vice Dobbel Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Lekesyke PMV20 Vice Dobbel Vibrator setter mildt sagt krydder på tilværelsen ved å forene 3 (!) slags stimuli i ett produkt - til din orgasmiske fornøyelse.

Det spesielle ved Vice er at det stimulerer G-punktet ditt med deilig massasje fra sin roterende spiss. Med hele 12 ulike sirkulære bevegelser er det bare å komme i gang med å utforske.

Samtidig som G-punktet ditt tilfredsstilles, kiler og pirrer de fleksible kaninørene ditt følsomme klitorisområde med hele 13 vibrasjonsmønstre, og vil dermed gi deg herlige orgasmer i sikte.

Men nytelsen stopper ikke her. På vibratorens bakside finner du nemlig en rekke, frekke kuler som stimulerer din anale inngang.

Med de tre intense funksjonene kan du se frem til dype blandingsorgasmer, som er helt ulikt noe annet du har opplevd før.

I tillegg er Vice vanntett, så de frekke lekene kan fortsette på badet. Vibratoren lades enkelt opp med den tilhørende USB-kabelen.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful