Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Rocks Off Enigma Oppladbar Rabbitvibrator var 1

Oversikt

Opplev hvordan design og nytelse går hånd i hånd med Rocks Off Enigma Oppladbar Rabbitvibrator.

Den elegante rabbiten er skapt til å gi den perfekte orgasme, når den skjemmer deg bort både innvendig og utvendig. Det bøyde skaftet smyger seg på plass i ditt indre, mens den fleksible klitorisstimulatoren finner sin plass nær en av dine mest erogene zoner. 

Med hele 10 intensiteter med pirrende vibrasjoner i to motorer, kan du nyte stimuleringen på klitoris og G-punktet samtidig eller hver for seg. Det ergonomiske håndtaket lar deg treffe med stimuleringen akkurat der hvor ditt sensitive G-punktet er, ved å vinkle vibratoren i opp og ned-bevegelser.

Enigma er vanntett, så ta du den bare med i dusjen til en våt lek. Den er laget i fleksibelt silikon, og lades enkelt opp via den magnetiske USB-kabelen som følger med.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Positivt overrasket!
M - 26. oct. 2020
Jeg har aldri testet rabbit eller g-punkt vibrator før men tenkte jeg skulle i det minste forsøke en gang. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde, for denne blir brukt hver dag. Delen som er på innsiden treffer helt perfekt og vibrasjonene er kraftige. Fikk orgasme etter en kort stund, samtidig som jeg hadde på vibrasjon på klitoris-delen. Delen man holder i gir også god kontroll og man føler ikke at man blir sliten i armen like fort. Eneste minuset er at klitoris-delen treffer ikke alltid helt riktig og det kan være veldig forskjellig fra person til person. Kort ladetid og jeg har ikke opplevd at den går tom for strøm under bruk. Anbefales på det sterkeste!
Godt kjøp
Lynx - 28. apr. 2019
En drøm å styre så du får vibrasjonene der du vil. Kraftige, dype vibrasjoner i den innvendige delen. Gleder meg til å "jobbe" meg igjennom alle de forskjellige programmene
HERREGUD !!!!!!!!
Maria - 14. jul. 2021
Har prųvd en del "rabbiyvibratorer" fųr da alt var akkurat det jeg forventet. Kvaliteten var ok - men så fikk jeg ENIGMA; det er det villeste jeg har prųvd. Fųrst og fremst er den rett og slett så fin, innpakningen og det myke varme materialet og de fineste «krom»-detaljer. Den er designet for kvinner, og du kan fųle den. Mange forskjellige vibrasjonsmuligheter med både vulva og klitoris. Om du ligger på siden, ryggen eller magen spiller ingen rolle fordi den beveger seg med deg og din anatomi. Kan få meg selv til å få sprutende orgasmer, hvor vilt er det? Spar deg selv for mange skuffelser med de billige produktene og kjųp denne med en gang
0
OMG
Gitte - 23. may. 2021
Jeg har aldri opplevd noe lignende (og jeg har en del i “verktųykassen”) Jeg har ofte vanskelig for å komme, men her fikk jeg bare den fųrste mulige vibrasjonen og beveget meg litt for å kjenne om jeg skulle prųve en ny vibrasjon fųr jeg kom. Jeg tenkte at det sannsynligvis bare var en feil i systemet, og jeg tok en pause og prųvde igjen. Samme resultat igjen. Så nå kan jeg bare anbefale denne rabbitvibratoren.
0
Orgasme hver gang
Glatt. - 10. jan. 2020
Wow, dette er et leketųy som er verdt alle pengene. Har problemer med å nå og kjęrtegne meg selv, men med denne Rocks of Egnima, er det ikke noe problem lenger ?? Slike orgasmer får jeg hver eneste gang. Dette er det beste sexleketųyet jeg har prųvd. Anbefales sterkt;)
0
Rocks off enigma
Jimmy - 20. sep. 2019
Fantastisk godt med håndtaget, antallet af forskellige vibrationsniveauer og genopladelig. Hųjt anbefalet.
0

Rocks Off Enigma Oppladbar Rabbitvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful