TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Rocks Off

Rocks Off er et veldig populært sexleketøysmerke som på bare noen få år har blitt et av de ledende merkene i England. Produktene fra Rocks Off er karakterisert av det faktum at de alle er blitt testet.

Rocks Off - Britisk design og lekkert sexleketøy

Rocks Off - Engelsk sexleketøy av høy kvalitet

Hva tenker du på når jeg sier England? Fish n’ chips og fatøl på en fotballstadion? Eller hva med Dronning Elizabeth eller James Bond? Alt det kan du godt glemme, for det beste som noen sinne er kommet fra England har verken noe å gjøre med fotball eller gastronomi. Det har derimot alt å gjøre sexleketøy, nærmere bestemt sexleketøy fra Rocks Off. Rocks Off er et britisk firma som siden 2006 har gledet hele verden med deres svært varierte produktutvalg, og deres bestselger, 80 mm, har solgt over 6 millioner stk, så det er lite tvil om at kvinner over hele verden elsker produktet. 

Rocks Off er synonymt med høy kvalitet. Alle deres produkter har et unikt nummer, så i det tilfelle at det oppstår problemer med ditt sexleketøy, så vet Rocks Off nøyaktig hvilken prosess det aktuelle sexleketøyet har vært gjennom, hvilket de kan bruke til å bestemme feilkilden. Når det er sagt, skal det dog nevnes at det sjelden inntreffer feil med Rocks Off sine produkter. De blir nemlig testet fra ende til anden på fabrikken i England, slik at de kan være sikre på at de kun leverer produkter av den høyeste kvalitet til sine kunder. Alt Rocks Off sexleketøy er laget av den reneste medisinske silikon, som er sikker å bruke samt deilig å ta på. Produktene er dessuten vanntette, så hvis du har lyst til å ta vibratoren med inn i dusjen, badekaret eller kanskje boblebadet, har du rik mulighet for nettopp det.

Rocks Off både til henne og ham

Uansett om du er mann eller kvinne, singel eller i et forhold, så har Rocks Off noe leketøy som vesentlig kan forbedre sexlivet ditt. Blant de mest populære produktene i Rocks Offs sortiment finner du de forskjellige vibratorene til kvinner. Du kan både få en klitorisvibrator som gir intens ytre stimulering og en G-punkts- eller dildovibrator, som med sikkerhet vil ryste din verden. Rocks Off 120 mm er en klitorisvibrator som har vunnet opp til flere tester, og det er det god grunn til. Den lille bulletvibratoren er nemlig både god til nybegynnere som skal kjøpe sin første vibrator og til deg som allerede har nattbordsskuffen full, men som gjerne vil ha et nytt medlem av samlingen som leverer ekstra intens stimuli.

I Rocks Off sitt sortiment kan du ogås finne en lang rekke produkter til menn. Det er særlig deres prostatavibratorer som er populære blant herrene. Bestselgeren Rocks Off Naughty Boy har et u-formet design, som medfører at vibratoren stimulerer mellomkjøttet samtidig som den stimulerer prostata for ekstra dype orgasmer. Naughty Boy har en forholdsvis liten størrelse, hvilket gjør den ideell til nybegynnere. Men hvis du ønsker en enda fyldigere stimulering, har Rocks Off andre prostatavibratorer i sortimentet deres som kan hjelpe deg med nettopp det.

Rock Off eller Rocks Off?

Kjært barn har mange navn, og uansett og du skriver Rock Off med eller uten s, så vet våre kundeserviceansatte hva du mener. Hvis du har noen spørsmål eller bare gjerne vil vite mer om produktene, er du alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. Har du lyst til å vite hva diameteren er på en av vibratorene, eller er du i tvil om hvordan man bruker anale sexleketøy? Vi kan hjelpe deg med det. Vi har en bred viten om alle våre produkter fra Rocks Off og alt vårt annet sexleketøy, og vi vil mer enn gjerne dele den med deg.

På Sinful.no er vi stolte av å ha Rocks Off i vårt store utvalg av sexleketøy. Vi tror nemlig at jo bedre sexleketøyet er, jo bedre blir din sexopplevelse. Uansett om du kjøper en Rocks Off-vibrator til klitoris, prostata eller noe helt annet, kan du være sikker på at du får et kvalitetsprodukt. Så hva venter du på? Tre inn i en verden av nytelse, begjær og frekk lek med Rocks Off?

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful