TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
SexFlesh Buzzing Ben Dildovibrator var 1

SexFlesh Buzzing Ben Dildovibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

SexFlesh Buzzing Ben Dildovibrator er perfekt for deg som ønsker en realistisk dildovibrator. Ben er realistisk utformet med året overflate og tydelig hode for ekstra stimulering. Overflaten på vibratoren er svært myk og lekker, og gjør SexFlesh Buzzing Ben Dildovibrator veldig behagelig i bruk. Innvendig har vibratoren fast kjerne som gjør den enkel å bruke til å sikre deg målrettet stimulering på de helt riktige stedene. Buzzing Ben skjemmer deg bort med trinnløse multispeed-vibrasjoner som styres med skruknappen nederst på vibratoren. Knappen gjør det enkelt å finne den styrken som passer best for deg. Som en ekstra bonus er vibratoren vanntett så den er lett å vaske, og du kan også nyte den i dusjen. Vi anbefaler at du bruker SexFlesh Buzzing Ben med en vannbasert glidekrem, da det vil forsterke opplevelsen med dildoen, og også gjøre den lettere og mer behagelig å føre inn. MERerk: SexFlesh Buzzing Ben Dildovibrator bruker 2 stk AA-batterier som selges separat.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful