TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Shots Toys Easy Rider Deluxe Oral var 1

Shots Toys Easy Rider Deluxe Oral

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Easy Rider Deluxe Oral fra Shots Toys er et deilig onaniprodukt for menn, som foretrekker diskrete sexleketøy. Easy Rider har en nøytral innpakning, uten bilder, slik at du enkelt kan ta den med på ferie eller lignende, uten at det vekker oppsikt.

Easy Rider gir en realistisk følelse av oral sex. På innsiden er det en myk struktur med riller, som gir en naturlig følelse når du onanerer med den. I toppen er det et hull, som kan brukes til å variere vakuumet, som gir en sugende effekt. Produktet kan brukes flere ganger, men det er viktig at du vasker og tørker den grundig etter bruk. Slik bruker du Easy Rider Deluxe Oral: Fjern klistremerket i toppen og plastikken i bunnen. Skru lokket av og hell glidemiddel ned i hullet. Så er den klar til bruk. Det følger med en liten prøve med glidemiddel, som er nok til første gang du bruker Easy Rider. Vi anbefaler derfor at du kjøper ekstra glidemiddel.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful