Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sinful Analplugg Medium var 1

Oversikt

Sinful Analplugg Medium er en flott analplugg til deg som allerede har eksperimentert med analstimulasjon. Pluggen har en kjegleformet design, som gjør den meget enkel å sette inn, og den er laget i myk silkon, og er meget skånsom og behagelig i bruk.

Analpluggens base sikrer at den ikke kommer for langt inn, og gjør det enkelt å ta analpluggen ut etter bruk Siden kroppen ikke lager naturlig glidemiddel analt, vil vi anbefale at du alltid bruker et vannbasert glidemiddel beregnet for anal bruk, sammen med Sinful Analplugg Medium.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flott
Anonymous - 2. apr. 2017
Dette var helt fantastisk.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
For både Hun og Han!
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi anbefaler denne buttpluggen både hvis du er alene og utforsker eller hvis dere er et par som skal bruke den. Jeg og partneren min synes den er veldig fin i størrelsen, ikke for stor og ikke for liten heller, den gir en fin fyllingsfølelse og trykker på de riktige punktene og er utmerket designet for å kunne ta den inn og ut da den ikke er så grov. Den er behagelig for dere begge under samleie da den fyller og presser fint fra analen inn i skjeden, og presser penis slik at den føles fin og stram og danner et trykk i penis slik at den vokser litt ekstra. Helt klart et utrolig klipp det ville være selv til full pris!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vakker
Anonymous - 13. mar. 2024
Definitivt hyggelig å ha på seg når den er der, men noen ganger glir den lett ut under samleie eller når du bøyer og beveger deg for mye.
Maskinoversettelse fra sinful.se
God størrelse
Anonymous - 13. mar. 2024
God kvalitet, fin myk overflate, men likevel hard nok til å være lett å sette inn. Det er en veldig veldig enkel analplugg, men det gjør den også enkel å bruke, og når den først er satt inn, holder den seg på plass og faller ikke ut igjen. Størrelsen er perfekt for en nybegynner. Et flott sted å begynne hvis du vil prøve det ut.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Enkelt og oversiktlig
Anonymous - 9. dec. 2014
Den er enkel å sette inn på partneren min og en god start for de som ikke har lekt med analsexleketøy før, den passer ordentlig og partneren min liker den :-).
Maskinoversettelse fra sinful.dk
God plugg
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott plugg når det gjelder størrelse, form og materiale. Fungerer som den skal og kan brukes av alle, fra nybegynnere til erfarne, og perfekt størrelse for folk som vil prøve analsex.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Sikkert, enkelt og brukervennlig
Anonymous - 13. mar. 2024
Har hatt stor glede av å bruke denne pluggen. Den er perfekt for meg som nybegynner, da den har en fin størrelse og er enkel å sette inn. Som en bonus synes jeg også at den er like morsom når jeg bruker den på kjæresten min :-) Lett å håndtere for en førstegangsbruker.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Vel...
Anonymous - 13. mar. 2024
Ganske utmerket og "enkel" å bruke. Vi synes begge den er frekk å ha med oss i sengen. Meeeen, den er akkurat liten nok - får ikke den følelsen av å bli "fylt ut" som jeg var ute etter. Kan anbefales hvis du ikke er så erfaren med nummelek ;-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Sinful Analplugg Medium

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful