TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Sinful Slimline G-Punktsvibrator var 1

Sinful Slimline G-Punktsvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Finn G-punktet ditt og stimuler det målrettet med denne G-punktsvibratoren fra Sinful. Det begynnervennlige leketøyet har et slankt, vinklet skaft og et rundt, men smalt hode som gjør det enkelt å håndtere vibratoren, samt behagelig å føre den inn.

Den harde plastkjernen er dekket med fløyelsmyk PU, som føles enda bedre når du påfører rikelig med vannbasert glidemiddel. Vibratoren byr på trinnløse vibrasjoner med varierende hastighet, som du styrer ved å vri enden av skaftet. Vibratoren drives av 2 stk. AA-batterier som selges separat.

Nyt vibratoren og opplev kraftige G-punktsorgasmer. Etter bruk rengjøres vibratoren enkelt med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for å bevare en god hygiene.

Eksperttips! Det er lettest å finne G-punktet når du er opphisset, da det svulmer opp. Før du lar den komme inn i ditt indre, vil vi derfor anbefale å bruke vibratoren på klitoris og andre ytre erogene soner, så du blir ordentlig tent.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful