Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sinful Slimline G-Punktsvibrator var 1

Oversikt

Finn G-punktet ditt og stimuler det målrettet med denne G-punktsvibratoren fra Sinful. Det begynnervennlige leketøyet har et slankt, vinklet skaft og et rundt, men smalt hode som gjør det enkelt å håndtere vibratoren, samt behagelig å føre den inn.

Den harde plastkjernen er dekket med fløyelsmyk PU, som føles enda bedre når du påfører rikelig med vannbasert glidemiddel. Vibratoren byr på trinnløse vibrasjoner med varierende hastighet, som du styrer ved å vri enden av skaftet. Vibratoren drives av 2 stk. AA-batterier som selges separat.

Nyt vibratoren og opplev kraftige G-punktsorgasmer. Etter bruk rengjøres vibratoren enkelt med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for å bevare en god hygiene.

Eksperttips! Det er lettest å finne G-punktet når du er opphisset, da det svulmer opp. Før du lar den komme inn i ditt indre, vil vi derfor anbefale å bruke vibratoren på klitoris og andre ytre erogene soner, så du blir ordentlig tent.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra kjøp
Lady Em - 22. aug. 2023
Fungerer veldig bra. Sterk vibrering hvor du kan justere mengden. Lett å rengjøre. For min del så hadde det vært lettere å få orgasme hvis tuppen var litt mindre. Det er noen ganger litt vanskelig å treffe de riktige punktene. Men generelt så er det et bra kjøp. Anbefales
Veldig bra
Sara - 26. jun. 2023
Liker denne. Bruker den som vanlig vibrator på klitoris mest men den er veldig bra synes jeg også som g-punkt penis stav. Tommel opp.
God men ikke lang levetid
G-punkt stav - 9. may. 2023
Denne har vært min favoritt men levetiden var ikke lang. Bare 2 år før den sluttet å funke. Har hatt andre leketøy i 10 år uten at dem har blitt ødelagt. Utenom det så var det en annerledes opplevelse med en slik G. Punkt stav. Fikk en annerledes nytelse. Har også brukt den som vanlig vibrator. Denne er ikke stillegående men god vinrasjon synes jeg. Man kan jo stille på den også. Tommel opp for det.
Kan anbefales
Tjommis - 26. may. 2022
Eneste negative jeg har å siner at det er løse batterier som må settes inn. Generelt morsom leketøy både for han, henne og par. Siden skaftet er såpass langt, så kan den enkelt benyttes sammen under samleie.
Woho
Jeanette - 16. nov. 2021
Denne er bare elsk! Lek og finn fram til en deilig orgasme, denne er noe av det beste jeg har kjøpt. Eneste minuset er lyd....kunne vært litt roligere.
Bra og billig!
Lene - 3. oct. 2021
Har prøvd denne både innvendig for å stimulere g-punkt og utvendig på klitoris. Har prøvd med og uten partner. Produktet fungerer veldig bra som klitorisstimulator samtidig som partner kan penetrere. Jeg sliter med å få orgasme under penetrering og ulike leker kan være vanskelig å holde på plass under samleie. Formen og lengden gjør den veldig god til å kunne bruke på klitoris under samleie, og jeg fikk orgasme av dette. Har også prøvd denne innvendig for å stimulere g-punkt men har enda ikke fått orgasme av dette. Men prøvde den innvendig samtidig som jeg har brukt womanizer på klitoris, og den kombinasjonen var for meg squirtemaskin! Vibrasjonene er gode og har mange nivå. Styringen på vibrasjonssryrken kan være litt vanskelig, men føler det har gått greit for meg. Alt i alt en god vibrator til en billig pris.
Lydsvakt, gode vibrasjoner og god kvalitet til lav pris!
Lise - 3. oct. 2021
Vibratoren lager svært liten lyd, vibrasjonene er sterke, og det vibrerer i hele vibratoren! Produktet er av god kvalitet til en billig pris :) Anbefales!
Synst den ikkje funket så bra, men er vell smak og behag
Emmis - 29. sep. 2021
Funket ok! Ikke orgasmegaranti men er fullt ut en mulighet.
Less is more
Diego - 27. sep. 2021
Enkel og effektiv vibrator som lett treffer der den skal. Kraftig vibrator som enkelt justeres. Materialet kunne kanskje vært litt mykere, men mye for pengene her.
.
JuicyCoboozy - 26. sep. 2021
Bruker den med en klit-vibrator, full sprut hver gang

Sinful Slimline G-Punktsvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful