G-punktvibrator

En G-punktsvibrator kjennetegnes ofte ved sin buede form, som gir en presis og målrettet stimulering av G-punktet. Her på siden finner du et bredt utvalg av modeller som vil skjemme bort g-punktet ditt, og som både kan brukes alene eller sammen med en partner.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Lengde
Innførbar lengde
Egenskaper
Appstyrt (13)
Batteridrevet (36)
Bejeweled (2)
Fjernstyrt (9)
Oppladbar (91)
Realistic (5)
Regulerbar (1)
Reiselås (12)
Splashproof (15)
Suction Cup (1)
Thrusting Function (5)
Vacuum Function (1)
Vanntett (95)
Vibrating (125)
Virtual Reality App (1)
Materiale
ABS-plast (8)
PVC (1)
Silikon (111)
TPE (5)
TPR (3)
Merke
Adrien Lastic (2)
Amaysin (5)
B Swish (4)
Bang! (2)
baseks (7)
Belladot (3)
CalExotics (2)
Cleopatra (1)
Crush (1)
Dame Products (1)
Doc Johnson (1)
expired_OhMyG (1)
expired_Tracy's Dog (1)
Fantasy For Her (2)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (6)
Hot Octopuss (1)
Intimina (2)
ioba.intimate (1)
Je Joue (5)
Kiiroo (1)
Lelo (7)
LELO (7)
Love Hamma (1)
Love To Love (2)
Lovense (4)
Magic Motion (1)
Master Series (1)
Minds of Love (1)
Nexus (3)
ohhcean (1)
Ohmibod (1)
OhMiBod (2)
PicoBong (1)
Pillow Talk (1)
PMV20 (1)
Pretty Love (2)
Puissante (1)
Rocks Off (1)
Romp (1)
Satisfyer (8)
Seven Creations (1)
Sinful (15)
Snail Vibe (1)
Svakom (2)
Swan (1)
Sweet Smile (3)
Tracy's Dog (6)
Vibe Couture (1)
VIVE (2)
VUSH (1)
We-Vibe (2)
Willie City (2)
Womanizer (2)
You2Toys (2)
Vis alle 135 produkter
Du har sett 42 av 135 produkter
Vis flere

G-punktvibrator - Nøkkelen til intense orgasmer

Hva er en G-punktvibrator?

Du har kanskje hørt om det sagnomsuste G-punktet, eller diskutert det med venninnene? Det diskuteres stadig om hvorvidt kvinner har et G-punkt eller ikke, men her hos Sinful er vi slett ikke i tvil. G-punktet finnes og med en G-punktvibrator blir det mye lettere å finne og stimulere ditt. For mange kvinner krever det litt øvelse, men når du først har fått teken er det vanskelig å stoppe. G-punktsorgasmer er nemlig ekstremt vanedannende, og du vil garantert få lyst til å ta frem din G-punktvibrator igjen og igjen... og igjen!

En G-punktvibrator er designet spesielt til å stimulere G-punktet. I motsetning til andre vibratorer har den en krum ende eller et buet skaft, så den kan ramme plett på G-punktet, som ligger noen centimeter inn i skjeden på siden som vender ut mot magen. Det finnes mange forskjellige slags G-punktvibratorer på markedet og især formen kan variere stort. G-punktet sitter nemlig litt forskjellige steder fra kvinne til kvinne, så det gjelder å finne det produktet som passer perfekt til nettopp deg og din kropp. For på den måten kan du stimulere G-punktet ditt mest mulig effektivt og dermed oppnå de mest intense og kraftfulle orgasmene noensinne.

G-punkt vibrator: Slik finner du G-punktet

Kvinners underliv kan fremstå som litt av et mysterie for både menn og kvinner. Men når du først vet hvordan du (eller din partner) er skrudd sammen nedentil, vil det også bli enklere å oppnå orgasme, og nytelse generelt, under samleie eller ved onani. Det kvinnelige G-punktet sitter cirka 3 til 5 cm inn i skjeden, og minner litt om overflaten på en valnøtt. Når du først har lokalisert G-punktet med en finger, vil du lettere kunne finne det med en G-punkt vibrator. G-punktet svulmer opp når du er tent og blir dermed enklere å finne. Det kan derfor være en god idé å varme kroppen litt opp før du går i gang.

Det føles utrolig deilig å stimulere G-punktet med en finger, men det kan ikke sammenlignes med nytelsen man får ved å stimulere det med en G-punkt dildo eller G-punkt vibrator. Fordelen med en G-punkt vibrator er den ikke bare stimulerer G-punktet målrettet, men også pirrer det med intense og dype vibrasjoner som forplanter seg i hele underlivet ditt. Den gir deg altså dobbel stimuli og kan dermed resultere i mer intense G-punktorgasmer enn ved penetrering alene.

Hvilken g punkt vibrator skal jeg velge?

På grunn av mye omtale rundt G-punktet i mediene de seneste årene, har mange kvinner fått øynene opp for stimulering av G-punktet og dermed også G punkt vibratorer. Men hvis du er stor fan av klitorisstimulering behøver du ikke å velge mellom enten en klitorisvibrator eller en G punkt vibrator når du skal tilfredsstille dine seksuelle lyster. Det finnes nemlig også produkter som stimulerer både klitoris og g-punktet samtidig, så du får dekket alle behov på én gang. Denne type produkt kalles for en dobbel vibrator, og en av våre mest populære modeller er Osé 2 fra Lora DiCarlo, som har vunnet flere priser for sitt innovative og unike design.

Hvis du derimot har bestemt deg for at du vil ha et vibrerende sexleketøy som utelukkende fokuserer på g-punktet, har vi garantert en G punkt vibrator som passer perfekt til deg. Vårt sortiment byr på et bredt utvalg av G punkt vibratorer i en rekke farger, former og størrelser. Langt de fleste produktene er beregnet til onani, men det finnes også parvibratorer som stimulerer G-punktet under samleie. Er du interessert i noen av våre mest populære merker, så ta en titt på produktene fra LELO, Baseks, We-Vibe og Fun Factory.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no