G-punkts­vibrator

Her kan du finne en vibrator som har en spesiell utforming, som er designet for å treffe g-punktet. Prøv en G-punktsvibrator, og opplev den fantastiske og sagnomsuste G-punktsorgasmen. Vibratorer egnet for G-punktsstimuli kjennetegnes ofte ved sin buede form, som gir en presis og målrettet stimulering av G-punktet. Her på siden finner du et bredt utvalg av vibratorer som vil skjemme bort g-punktet ditt, og som både kan brukes alene eller sammen med en partner. 

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (5)
Aneros (1)
B Swish (4)
Baseks (8)
Basix (1)
Belladot (2)
Bodywand (1)
CalExotics (3)
Cleopatra (1)
Dame Products (1)
Electroshock (1)
Fantasy for Her (2)
Fifty Shades of Grey (5)
Fun Factory (4)
Hot Octopuss (1)
Inmi (1)
Je Joue (3)
Kiiroo (1)
Lelo (5)
Lora DiCarlo (2)
Love To Love (2)
Lovense (4)
Magic Motion (1)
Marc Dorcel (1)
Master Series (1)
Mixed (2)
Nexus (3)
Ohmibod (1)
PicoBong (1)
PMV (1)
Pretty Love (2)
Satisfyer (3)
Sevencreations (1)
Sinful (11)
Sinful Æsker (1)
Snail Vibe (1)
Svakom (1)
Swan (1)
Sweet Smile (3)
Tracy´s Dog (3)
Velve (1)
We-Vibe (3)
Womanizer (1)
You2Toys (3)
Vis alle
Vis alle 109 produkter
Du har sett 42 av 109 produkter
Vis flere

G-punktsvibrator - For ekstra intense orgasmer

Hvorfor bør du eie en G-punktsvibrator?

Du har kanskje hørt om det sagnomsuste G-punktet, eller diskutert det med venninnene? Det diskuteres stadig om hvorvidt kvinner har et G-punkt eller ikke, men her hos Sinful er vi slett ikke i tvil. G-punktet finnes, og med en G-punktsvibrator blir det mye lettere å finne ditt. For mange kvinner krever det litt øvelse for å oppdage det, men når det først er gjort - er det vanskelig å glemme det. G-punktsorgasmer er nemlig ekstremt vanedannende, og du vil få lyst til å få dem igjen og igjen... og igjen!

En G-punktsvibrator er designet spesielt til å stimulere G-punktet. Motsatt andre vibratorer har den en krum ende eller et ekstra buet skaft, så den kan treffe G-punkt helt presist, i større grad enn en normal vibrator. Det finnes mange forskjellige typer vibratorer designet for G-punktet på markedet, noen med stor krumning, andre med en litt mindre. G-punktet sitter nemlig litt forskjellige steder fra kvinne til kvinne, så det gjelder å finne den vibratoren som passer perfekt til deg og din kropp. Felles for dem alle er at de stimulerer og pirrer G-punktet ditt effektivt. Dermed kan du få de mest intense og kraftfulle orgasmene noensinne.

Passer den kvinnelige anatomi

For svært mange mennesker, både menn og kvinner, er det kvinnelige underliv litt av et mysterie. Men når du først vet hvordan du (eller din partner) er skrudd sammen nedentil, vil du også ha enklere for å oppnå nytelse under samleie eller ved onani. Det kvinnelige G-punktet sitter rundt 3 til 5 cm inn fra skjedeåpningen, og minner litt om overflaten på en valnøtt. Når du først har lokalisert G-punktet med en finger, vil du enklere kunne finne det med en vibrator. G-punktet svulmer opp når du er opphisset, og det kan derfor være en god idé å varme litt opp først. Når du blir stimulert mot G-punktet vil du oppleve at du får ekstra nytelse og lengrevarende og mer kraftfulle orgasmer.

Det føles svært deilig å bli stimulert på G-punktet med en finger - men det kan virkelig ikke sammenlignes med hva vibrasjonene fra en vibrator eller en vibrerende dildo kan tilføre. En G-punktsvibrator pirrer deg ikke bare ved å berøre G-punktet, men også gjennom intense og dype vibrasjoner som forplanter seg i hele ditt underliv. Dermed vil du med sikkerhet få ristet din innerste kjerne på en nytelsesfull, og ikke minst, svært pirrende måte.

Hvilken skal jeg velge?

På grunn av den store omtalen av G-punktet i mediene, er det mange som er i tvil om hva slags G-punktsvibrator de skal kjøpe, eller om det er en sånn vibrator de skal ha, i stedet for for eksempel en klitorisvibrator. Men du behøver ikke nødvendigvis å velge. Det finnes nemlig også produkter som både stimulerer klitoris og g-punktet samtidig, også kalt klitoris- og g-punktstimulatorer. Osé 2 fra Lora DiCarlo er et av disse produktene, og har vunnet flere priser for sitt innovative og unike design.

Hvis du derimot har bestemt deg for at du heller vil ha et leketøy som kun fokuserer på g-punktet, finner du g-punktsstimulatorer i en rekke farger, former og størrelser. Vil du ha en fargerik og morsom onaniopplevelse, prøv gjerne en fra vårt sortiment i rosa, rød eller lilla. Vil du ha en mer klassisk og avdempet look på den, har vi også i den varianten. Langt de fleste G-punkts stimulatorer er beregnet til onani, men innenfor de seneste år er også parvibratorer blitt mer og mer populære. Derfor kan du også i vårt sortiment finne varianter til par, som stimulerer både ham og henne under samleie, f.eks. We-Vibe Unite Parvibrator. Er du interessert i noen av våre andre populære merker, så ta en titt på LELO, Baseks, We-vibe, Fun Factory og mye mer. Klikk deg rundt på siden, og finn din favoritt i dag.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no