Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Spartacus Rainbow Penisringer 5 stk var 1

Oversikt

Sex må gjerne være fargerikt og morsomt! Det blir det enkelt med dette Rainbow-settet fra amerikanske Spartacus med fem penisringer i ulike farger. Velg din favoritt eller mix dem etter eget ønske. 

En eller flere penisringer satt om roten på din penis gir deg en hardere og mer langvarig ereksjon, til stor tilfredsstillelse for både deg selv og din partner. 

Fremstilt i ftalatfritt gummi som er fleksibelt, slik at ringene passer til de fleste menn, men uten å gå på kompromiss med den stramme følelsen som er nødvendig for et godt resultat. 

Når du har litt erfaring med en penisring, kan du også eksperimentere med å sette en rundt pungen, eller om pung og penis på samme tid. Det krever litt øvelse, men kan gi en enda mer stram og pirrende følelse. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vel, litt skuffet...
Thik - 5. jan. 2021
Materialet er ok, men ikke så elastisk som forventet. Det står at du muligens kan legge en rundt både penis og pungen samtidig, men det går ikke, så ikke helt fornųyd. Kjųpte de fordi de er laget av gummi, så mer holdbare, fordi de som er laget av silikon hopper når jeg bruker dem.
0
Vakre ringer
Anonymous - 13. mar. 2024
Den ga en følelse av å bli hardere og holde ståpikken lenger. Burde kanskje vært forskjellige størrelser i pakken. De var litt små og kan være smertefulle.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Liten, knapt tøyelig
Anonymous - 3. sep. 2022
Dette er et produkt for menn med uvanlig små kropper. Tøyelig? Ekstremt minimal. Produktet passer bedre på Buttericks....
Maskinoversettelse fra sinful.se

Spartacus Rainbow Penisringer 5 stk

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful