TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Sqweel XT Oralsex-simulator til Menn var 1

Sqweel XT Oralsex-simulator til Menn

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Hvorfor nøye seg med én tunge når en kan få ti? Oralsexsimulatoren Sqweel XT er perfekt for deg som elsker oralsex og ikke kan få nok av det.

Simulatoren har ti roterende tunger som stimulerer deg og gir en realistisk følelse av å motta oralsex. La simulatoren bevege seg opp og ned skaftet, eller la den pirre penishodet ditt, med eksplosive orgasmer som resultat.

Det ergonomiske håndtaket har en ru overflate som gir deg maksimal kontroll. Det medfølger to sett tunger: Et mykt sett og et ekstra stramt sett. Tungene kan snus, hvilket vil gi en annen type stimulering. Stimulatoren har tre hastigheter og tre rotasjonsmønstre som du veksler mellom på håndtaket. Du kan med fordel bruke et vannbasert glidemiddel sammen med simulatoren.

Sqweel XT er utformet i medisinsk silikon og er vanntett samt oppladbar. Den har en diameter på 5 cm, som tungene fyller en del av, slik at de passer til de fleste størrelser. Simulatoren har også en reiselås, hvilket hindrer at enheten starter uønsket.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful