Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Flip Hole Masturbator var 1

Oversikt

Tenga Flip Hole er en av masturbastorene på markedet som gir deg den mest realistiske følelsen.   Den detaljerte innsiden av silikonmønster med nupper og riller til Flip Hole, tilbyr deg en meget intenst stimulering.   Flip Hole har et stilig utseende og ser slett ikke ut som en masturbator. Den er 100% manuell og bruker ikke batteri eller strøm.   Sidene på Flip Hole er meget fleksible. Klem, masser og skap vakuum rundt penisen din ved å presse ut luften.   Tenga Flip Hole kan åpnes og er derfor veldig enkel å rense.   2 små pakker med glidemiddel er inkludert: Mild, Real og Wild. De er alle vannbaserte og kan også kjøpes seperat.   Merk: Vil du ha en mer intensiv stimulering, kan vi anbefale Flip Hole Black.

MerkeTENGA
Sub-brandFlip Hole
Produkt vekt (g)490
InkludertOppbevaringsboks, Prøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)17
Indre dybde (cm)14
Diameter (cm)7.6
Indre diameter (cm)1.5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeHvit
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk
SKU10305
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overraskende bra
Mr Mister - 5. nov. 2022
Veldig bra innvendig struktur som absolutt gir en deilig følelse. Et produkt som anbefales!
For mye stimuli.. Ikke behagelige til slutt
Rip67 - 13. oct. 2022
Skjønner poenget av produktet, men dette er langt fra ekte ting og alt for mye rart som skjer når man bruker den. Overstimuli til det punktet at det ikke er godt mer. Keep it simple prinsippet består.. Dette er, idk, alt for mye av alt for mye rart.
Flott produkt.
Bernt - 2. sep. 2022
Helt urealistisk! Krever nesten ikke foreplay, klager ikke på vondt i hodet og koster alt for lite penger. Ellers flott produkt.
bedre enn de fleste damer
kølla - 7. oct. 2017
første gang i bruk var den ikke no spes, men ga den ikke opp. å nå er den blitt uunværlig. mye bedre en fleshlight. en lek å komme to ganger, blir ikke noe søl heller da den slutter godt rundt skaftet. rekord er 3 ganger på samme bender, det burde si det meste. adskillig bedre enn de fleste damer desverre, vakumet er kansje litt for svakt, men mer enn nok til å simulere følelsen av en bj
OH BOY...
Jesper - 12. jul. 2012
Jeg har etterhvert prųvd en rekke forskjellige onaniprodukter for menn, fra de "klebrige" silikonhylstrene i tvilsom kvalitet til fleshlight og til slutt nå tenga flip hole. INGEN av de jeg har prųvd fųr kommer i nęrheten av Flip hole. Den er stilig designet og prųver ikke å se ut som en vagina eller gi assosiasjoner med pornostjerner eller prųve å love mer enn den kan holde. Men hva er det den lover? Jo, den lover å stimulere penis på forskjellige måter avhengig av om du bare kjųrer den opp og ned penis eller om du prųver med de 3 trykkpunktene den har eller snur den 180 (de 2 halvdelene er forskjellige) Holder den det den lover? JA! Aldri i mitt liv har jeg prųvd noe som stimulerer meg så intenst og kraftig og realistisk til tross for at det ikke ser ut som “the real thing” Prųver du «blowjob-modus» ved å trykke på et av trykkpunktene, hųres det til og med ut som en slurvete blowjob som ikke gjųr intensiteten mindre. Bruker jeg det i moderat tempo varer jeg sjelden mer enn 5-10 minutter fųr jeg får en orgasme som mest av alt kan sammenlignes med et jordskjelv i kroppen. Nå synes du kanskje det hųres litt overdrevet ut, men tro meg; det er virkelig helt fantastisk. hvis det kostet dobbelt så mye, ville det fortsatt vęre verdt pengene. Det er 3 forskjellige glidemidler i ulik viskositet som imidlertid ikke gjorde så stor forskjell for meg og jeg bruker derfor et vanlig vannbasert glidemiddel. rengjųringen er enkel da du kan ganske enkelt demontere den og skylle den under lunkent vann og henge den til tųrk til neste gang. Hvis jeg kunne gitt den 10 stjerner, ville jeg gjort det. Du vil ikke angre på det!
0
Fantastisk produkt!
Jonas - 27. jun. 2012
Produktet kan klart anbefales. Jeg kjųpte den etter å ha lest mange gode ting om Tenga, og det vil definitivt ikke vęre det siste produktet jeg kjųper fra Tenga. Jeg har brukt Tenga Flip Hole de siste ukene og det har endret mine "vaner" helt siden jeg mottok produktet. Unųdvendig å si at dette er mitt fųrste sexleketųy. Det er et veldig enkelt produkt å bruke - enkel i sin konstruksjon og bruk. Du drar bare av det ytre "hylsteret" (som vist på bildet) og åpner selve sexleketųyet slik at du kan legge glidemiddel og så setter du det "opp ned" på hylsteret slik at du har tilgang til inngangen. Fųrst virket det ekstremt stimulerende siden jeg ikke var vant til det, men etter en uke ble det ganske behagelig. Teksturen inni er fin og myk, så du kan enkelt bruke den lenge av gangen – spesielt hvis du bruker mye glidemiddel. Du kan eksperimentere litt med det. Jeg har også prųvd å bruke ganske mye, og det kan lett gjųres. Jeg kan imidlertid ikke anbefale å prųve uten - det er nesten umulig å "bruke" og hvis det er mulig, så antar jeg at det neppe er like behagelig som med glidemiddel. Produktet har tre knapper. Jeg bruker hovedsakelig bare den midterste og en gang i mellom den ųverste. Jeg tror ikke den nederste gjųr så mye for meg. Du kan enkelt bruke produktet uten å bruke knappene hvis du synes det er for tungvint. Rengjųring er superenkel og tar ikke mer enn 1-2 min. Alt du trenger å gjųre er å ta av det ytre dekselet, åpne det, skylle med vann og litt mild såpe og deretter henge det til tųrk på dekselet. Da er den klar til bruk igjen. Og den brukes mange ganger hvis du behandler den godt og holder den ren. Det står 50 ganger i produktbeskrivelsen, men jeg tror du enkelt kan bruke den dobbelt så mange ganger om ikke mer hvis du vedlikeholder det skikkelig. Jeg synes helt klart man bųr gi Tenga et forsųk, hvis ikke dette, så finnes det flere varianter som Black, Silver og Red, som hver har sin spesielle innvendige tekstur.
0
Supert produkt
Stefan S - 23. jun. 2012
Det er helt klart det beste produktet jeg har kjųpt. Med det mener jeg at den er nesten genial. Det fųles supergodt både i forhold holdbarhet og bruk, produktet fųles bra hver gang, men likevel forskjellig avhengig av hvor mye press du legger på de enkelte punktene. Positivt: super kvalitet og mulighet for litt variasjon. Negativt: Låsemekanismen kan stimulere litt, men fungerer! Kan bare anbefale dette produktet Er godt og enkelt å bruke og rengjųring er superenkelt (jeg anbefaler pakken de selger med rengjųring og glidemiddel!) Husk glidemiddel!!
0
Vel
Anonymous - 9. aug. 2022
Et stort pluss er hvor enkel den er å rengjøre. Funksjonen med å presse ut luft er imidlertid under all kritikk! Den fylles med luft ganske raskt etter at du har presset den ut, og hvis du har pikken inne samtidig, gjør det ganske vondt. Så den funksjonen er helt unødvendig. Innsiden er ganske fin, ikke for mye smøremiddel! Da blir de for glatte!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Det beste jeg har prøvd!
Anonymous - 6. mar. 2022
Det absolutt beste sexleketøyet jeg har prøvd! Har prøvd forskjellige fleshlights og andre løse vugger før, men ingenting kan måle seg med denne. Jeg synes den gir en opplevelse som er veldig nær en god blowjob. Setter pris på at det er mulig å øke og redusere vakuumet i leketøyet ved hjelp av trykknappene.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Det fungerer
Anonymous - 13. mar. 2024
Et leketøy som for meg gir bedre orgasme jo mer det brukes. Bruk rikelig med trykk og klemmeteknikk for å oppnå en deilig orgasme for meg. Valuta for pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

TENGA Flip Hole Masturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 949,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful