Tenga

Tenga er et meget innovativt sexleketøysmerke fra Japan. De produserer innovative og elegante sexleketøy for menn. Produktene er veldig enkle og brukervennlige, og menn verden over elsker kvaliteten. Tenga produserer alt fra høyt avanserte masturbatorer for menn, til enkle håndjobb masturbatorhylser.

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 112 produkter
Du har sett 42 av 112 produkter
Vis flere

Tenga - Verdenskjent og estetisk sexleketøy til menn

Da Tenga tok hele verden med storm

Japanske Koichi Mastumoto startet som bilmekaniker. I et tiår arbeidet han daglig med ventiler og sylindere, inntil han en dag fikk en lys idé: Hvorfor ikke bruke designet fra en bilmotor til å skape nytt og spennende sexleketøy med et lekkert og innbydende uttrykk? Og med ble Tenga født. Tengas først onaniprodukt ble lansert i 2005, og siden den gang er det kommet flere og flere spennende produkter. Innenfor Tengas store utvalg av onaniprodukter til menn kan du finne noe for enhver smak, til ethvert behov og i alle størrelser.

Tenga er et japansk ord som betyr "flott arrangert og elegang". Det ble opprinnelig brukt til å beskrive japanske kvinner vakre kimoner. Matusmoto valgte navnet Tenga til bedriften sin fordi han ville skape en motpol til det bilde mange mennesker har av onaniprodukter til menn. Nemlig at det ikke ser særlig innbydende ut eller er spesielt nyskapende. Med Tena ønsket Matsumoto å skape innovative kvalitetsprodukter i et godt design, hvilket han lyktes i. Siden 2005 har produktene vunnet opp til flere priser og tester for deres elegant design og deres funksjonalitet. Tenga er et merke som fortsetter å fornye seg, og derfor vil vi med stor sikkerhet fortsette å se flere spennende produkter fra dem i fremtiden.

Tenga - Enkle og elegant onaniprodukter

I motsetning til andre onaniprodukter på markedet, ønsker ikke Tenga at deres produkter skal etterlikne følelsen av en ekte vagina. Tenga vil derimot gjerne gi brukerne av eres produkter en opplevelse som ikke likner noe annet. Uansett om du er singel eller i et forhold, kan de japanske onaniproduktene tilføre en ekstra dimensjon til din onani- eller sexopplevelse. Tengas produkter spenner fra de helt simple til de mer avanserte. Felles for dem alle er at de laget av de beste materialene, og at det lagt ekstremt mye arbeid i detaljene.

Tenga startet med å utvikle forskjellige produktserien med onaniprodukter til menn. I de to første produktseriene, Tenga Cup og Tenga Flip Hole, var det det lett å se Koichi Matumotos inspirasjon fra hans fortid som bilmekaniker. Onaniproduktene hadde et enkelt, men elegant design og liknet tilnærmelsesvis ventiler og syklindere i bil. Tenga Flip Hole er fortsatt den dag i dag et av Tengas mest populære produkter, og den har også vunnet flere tester og priser. En annen bestselger er Tenga Eggs. Onaniproduktet er formet akkurat som et egg og kan kjøpes som et sett med seks stykker, som kommer i en eggekartong. Tenga Eggs er laget i myk silikon og kan strekkes ut, slik at det innvendige mønsteret stimulerer penis langs hele skaftet.

Tenga er mer enn "bare" onaniprodukter

I de senere årene har Tenga introdusert noen nye produktserier og utvidet sortimentet. Derfor kan de ikk lenger "bare" glede menn over hele verden med produktene sine, men også kvinner og par. Med serier som Tenga Iroha, som inneholder vibratorer til kvinner, og penisringene fra Tenga Smart Vibe, som kan brukes av part, har Tenga fått en enda større fanskare. En av de mange nye tilhengerne er den japanske tegneren Butcha U, som som en hyllest til Tengas produkter skapte tegneserien Tengirls. I Tengirls er de velkjente onaniproduktene gjengitt som kvinner som i beste tegneseriestill bekjemper ondskap og kriminalitet. Det er nok ikke mange andre onaniprodukter som kan skryte av å ha fått hovedrollen i en tegneserie.

Uansett hvilket Tenga-produkt du velger, er vi sikre på at du vil få den beste mulige onani- eller sexopplevelsen med det. For alle Tengas produkter er laget av svært gode materialer. Med sexleketøy fra Tenga kan du derfor være sikker på å få en kroppsvennlig og intens opplevelse som vil bringe stor glede og massevis av nytelse.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no