TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Tenga

TENGA er et japansk sexleketøysmerke som har tatt industrien med storm. De produserer innovative og elegante produkter til menn, kvinner, ikke-binære og par. Produktene er smarte, sobre og intuitive, hvilket har gjort dem til en hit blant sexleketøysbrukere verden over.

TENGA - verdenskjent og estetisk sexleketøy til hun, han og hen

Da TENGA tok verden med storm

Japanske Koichi Mastumoto startet som bilmekaniker. I et tiår arbeidet han daglig med ventiler og sylindere, inntil han en dag fikk en lys idé: hvorfor ikke bruke designet fra en bilmotor til å skape nytt og spennende sexleketøy med et lekkert og innbydende uttrykk? Og med det ble TENGA født. Merkets først masturbator ble lansert i 2005, og siden den gang har TENGA utvidet sortimentet med en rekke andre onaniprodukter, samt sexleketøy til kvinner. Blant sexleketøysprodusentens store utvalg kan du finne noe for enhver smak og til ethvert behov.

TENGA er et japansk ord som betyr "flott arrangert og elegant". Det ble opprinnelig brukt til å beskrive japanske kvinners vakre kimoner, men Matusmoto valgte å oppkalle firmaet sitt etter det fordi han ville skape en motpol til det bildet mange mennesker hadde av sexleketøy til menn. Nemlig at det ikke ser særlig innbydende ut eller er spesielt nyskapende. Med TENGA ønsket Matsumoto å skape innovative kvalitetsprodukter med et godt design, hvilket han lyktes i. Siden firmaets oppstart har produktene vunnet flere tester og priser for deres elegant design og funksjonalitet. Det er altså et merke som fortsetter å fornye seg, og derfor vil vi med stor sikkerhet fortsette å se flere spennende produkter fra sexleketøysgiganten i fremtiden.

TENGA masturbator - enkelt og elegant sexleketøy

I motsetning til andre onaniprodukter på markedet, ønsker ikke TENGA at deres produkter skal etterlikne følelsen av en ekte vagina - slik som for eksempel en pocket pussy gjør. De vil derimot gi brukerne av deres produkter en opplevelse utenom det vanlige. Uansett om du er singel eller i et forhold, kan de japanske onaniproduktene tilføre en ekstra dimensjon av nytelse til onanistundene dine. Produktene spenner fra helt simple til mer avanserte leketøy, men felles for samtlige er at de laget av gode materialer og at det er lagt vekt på detajlene.

TENGA startet opprinnelig med å utvikle forskjellige produktserier med onaniprodukter til menn. I de to første produktseriene, Tenga Cup og Tenga Flip Hole, var det det lett å se Koichi Matumotos inspirasjon fra hans fortid som bilmekaniker. Onaniproduktene hadde et enkelt, men elegant design og liknet tilnærmelsesvis ventiler og sylindere i biler. Sistnevnte serie er fortsatt en svært populær TENGA masturbator den dag i dag, og har også vunnet flere tester og priser. En annen bestselger er TENGA Egg. Onaniproduktene er formet akkurat som egg og kan kjøpes enkeltvis eller i sett à seks stykker. Onanieggene er laget av myk silikon og kan strekkes ut, slik at det innvendige mønsteret stimulerer penis langs hele skaftet.

Mer enn "bare" onaniprodukter

De seneste årene har TENGA introdusert flere nye produktserier og dermed utvidet sortimentet ytterligere. Derfor kan de ikke lenger "bare" glede menn over hele verden med produktene sine, men også kvinner, ikke-binære og par. Med serier som Iroha, som inneholder vibratorer til personer med en vagina, og Smart Vibe penisringene, som kan brukes av par, har merket fått en enda større fanskare.

En av de mange nye tilhengerne er den japanske tegneren Butcha U, som i en hyllest til merkets produkter skapte tegneserien Tengirls. I Tengirls er de velkjente TENGA masturbatorene gjengitt som kvinner som i beste tegneseriestil bekjemper ondskap og kriminalitet. Det er nok ikke mange andre onaniprodukter som kan skryte av å ha fått hovedrollen i en tegneserie.

Med alle tankene og alt håndverket som ligger bak hver enkelt TENGA masturbator og sexleketøy, er det kanskje ikke så rart at merket er blant de mest populære i hele verden. Uansett hvilken TENGA masturbator eller sexleketøy du velger, er vi derfor sikre på at det vil gi deg en fantastisk opplevelse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful