TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Tiny Teasers Oppladbar Bulletvibrator var 1

Tiny Teasers Oppladbar Bulletvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Det er ikke alltid størrelsen det kommer an på. Med den oppladbare Tiny Teaser bulleten fra Calexotics får du den perfekte bulletvibratoren for nybegynnere. 

Den lille klitorisvibratoren er diskré og reisevennlig. Du kan derfor enkelt slenge den med deg i håndvesken, ha den i hanskerommet i bilen eller med i reisekofferten, og alltid ha tilfredsstillelsen lett tilgjengelig når du lyster. 

La deg ikke lure av størrelsen. Den effektive motoren pirrer deg effektivt til deilige orgasmer når du leker deg gjennom de tre hastighetsvariasjonene. 

Fremstilt i ftalatfri silikon som er behagelig mot følsom hud. Den er vanntett, og kan dermed med fordel også brukes i dusjen. 

Opplades enkelt via USB-kabelen som følger med. 30 minutter oppladning gir opp til 2 timer lek. Et billigere og mer miljøvennlig alternativ til de mange knappcellebatteriene man kan nå å vibrere seg gjennom på kort tid! 

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful