Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TitanMen Piss Off Vac-U-Lock Sprutedildo var 1

Oversikt

Vil du gjerne gjøre din onani- eller sexopplevelse enda mer kinky og dirty? Da er TitanMen Piss Off dildoen et godt valg for deg.

Sprøyten som følger med kan fylles med (etterlignings-)urin eller akkurat den væsken du selv har lyst til, og dette gjør dildoen ideell til urinsex eller annen ejakulasjonslek, hvor du har helt kontroll selv over når det skal sprutes.

PissOff passer sammen med alle produktene i Vac-U-Lock serien, og sugekoppen gjør også at du kan feste den til glatte flater for å bruke den uten hender.

Den store dildoen både føles og ser realistisk ut, og vil med sikkerhet fylle deg godt opp. Den har et markert penishode, fine årer langs skaftet og naturtro testikler.

TitanMen Piss Off er laget i USA, og produsert i Doc Johnsons patenterte Sil-A-Gel. Dildoen kan føres 20 cm inn og har en diameter på hele 4,5 cm.

MerkeDoc Johnson
Sub-brandTitanMen
Produkt vekt (g)679
InkludertSprøyte, Vac-U-Lock sugekopp, Falsk urin
Full lengde (cm)26
Innførbar lengde (cm)20
Diameter (cm)4.5
PrimærmaterialePVC
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Nederlandsk, Russisk, Fransk, Engelsk, Tysk
SKU15256
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk
Switchguy - 9. oct. 2018
Det er mye bedre enn forventet og for mye mindre penger! Jeg og kjęresten min har lenge lett etter en dildo som kunne sprute og som ikke kostet en formue. Vi har endelig klart å finne en. Den er lett å ta på og materialet er også flott. Det eneste "dårlige" med den er "urinen" du får med den. Det lukter altfor tropisk, men du kan selvfųlgelig bruke alt mulig i spruten. Alt i alt gir vi den 5 av 5 stjerner.
0
For en meisel!
Anonymous - 9. jan. 2023
Først og fremst bør det nevnes at den faktiske tykkelsen på denne er 5 cm og ikke 4,5 cm. Og jøss, den tykkelsen føles! Følelsen av å være fantastisk full og heckling fortsetter selv etter at du har sluttet å leke med den. På toppen av det hele gir injeksjonssystemet deg en god belastning inni. Det eneste minuset er at sprøyten sitter dårlig fast i slangen, som er for kort. Jeg bruker ikke det kunstige pisset som følger med dildoen, men heller Porn Sperm kunstig sæd. Du må tilsette litt vann i den, ellers blir den for tykk for sprøyten og slangen. Det er dette jeg leker med, og ofte!
Maskinoversettelse fra sinful.fi

TitanMen Piss Off Vac-U-Lock Sprutedildo

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 879,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful