TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Vibe Couture Rabbit Trés Chic Vibrator var 1

Vibe Couture Rabbit Trés Chic Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Vibe Couture har satt sin egen spinn på den elskede rabbitvibratoren med Rabbit Trés Chic, som fyller deg med sin faste dildo, krydrer leken med kuler som beveger seg opp og ned rett under silikonoverflaten og pirrende vibrering mot klitoris. Bruk funksjonene sammen eller hver for seg for deilig tilfredstillelse.

Den tykke dildoen er klar til å gli inn med sin 13 cm innsettbare lengde som er opptil 3,9 cm i diameter. Det pæreformede hodet gnir seg mot G-punktet med hvert støt. Påfør rikelig med vannbasert glidemiddel til skaftet for å gjøre det lettere å komme rett på sak. Når du er klar for mer, aktiverer du kulene som vil gni mot de følsomme stedene i skjeden. Du kan velge mellom 3 forskjellige hastigheter.

Den søte kaninen med sin søte nese og delikate ører venter spent på kommandoene dine. Når du har aktivert den, får du glede av 3 hastigheter og 4 mønstre med ivrige vibrasjoner på klitoris. Veien mot blandede orgasmer venter!

Denne skjønnheten av en vibrator er helt vanntett, så nyt den gjerne i dusjen eller badekaret. Det er lett å rengjøre med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens. Lad den med den medfølgende USB-kabelen.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful