TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Vive Mira Oppladbar Triple-Action G-Punkt Rabbitvibrator var 1

Vive Mira Oppladbar Triple-Action G-Punkt Rabbitvibrator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 1 295,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.

Oversikt

Hils på Mira fra Vive: en fantastisk multifunksjonell vibrator som brukes til G-punktet. Ikke bare vibrerer den, men den kommer også med en roterende perle på spissen som mer enn gjerne tilfredsstiller dine intime nytelsespunkt. Nyt de mange vibrerende og roterende innstillingene, og når du er klar, trykker du på klimaks-knappen for å nå høydepunktet.

Vibratoren har 3 motorer som du kan styre uavhengig: en knapp får skaftet til å vibrere, en annen får kaninørene til å kjærtegne klitoris, og den tredje styrer den roterende perlen. Den fjerde knappen gir deg et fantastisk klimaks.

Hver motor har 10 svimlende innstillinger å velge mellom, så du vil garantert finne noe som fungerer perfekt for deg. Lad den med den medfølgende magnetiske USB-kabelen for opptil 50 minutter med pur lykke.

Mira er belagt med fløyelsmyk silikon som føles enda bedre når du påfører litt vannbasert glidemiddel på skaftet. Dette vanntette underverket kan bli med deg i dusjen og det er lett å rengjøre med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for optimal hygiene.

MerkeVIVEProdukt vekt (g)155Full lengde (cm)22Innførbar lengde (cm)11.5Diameter (cm)3.2StrømkildeMagnetisk USB-laderBrukstid (min)50Vibrasjonsmønster7Vibrasjonshastigher3PrimærmaterialeSilikonFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk , Spansk, Italiensk, Russisk, Nederlandsk, Portugisisk, PolskSKU24628
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful