Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Vivid Raw Hot Ass Pussy Varmende Onaniprodukt var 1

Oversikt

Vivid Raw Hot Ass Pussy er et deilig onanisleeve, som kan varmes opp, og vil med det føles som en ekte, varm og innbygende vagina.

Det følger med to staver, som kan settes inn i en ‘lomme’ i bunnen av sleevet. Ved et enkelt klikk nederst på en liten knapp, varmer stavene seg opp til 55 grader, for en ekstra het og intens opplevelse. Når du har aktivert stavene, kan du se at de skifter utseende fra en gjennomsiktig veske til en stivnet variant. Stavene kan brukes mange ganger. Etter at du har brukt dem første gang, legger du dem i kokende vann, og de vil dermed få den gjennomsiktige vesken i seg igjen. Dermed kan du bruke dem i sleevet på nytt.

Innsiden av sleevet har en rillet struktur, så du sammen med varmen får enda mer stimuli av hele din penis, helt fra penishodet og ned til roten.

Hot Ass Pussy’s åpning er designet som en deilig, innbydende vagina og sleevet er laget i det fleksible materialet Pure Skin. Dette føles svært naturlig, og fleksibiliteten i det gjør at det passer de fleste menn, uansett størrelse.

Når du er ferdig med å bruke ditt sleeve, rengjør du det enkelt med varmt vann og en sexleketøysrengjøring. La Hot Ass Pussy tørke helt før du pakker den bort.

Hvis sleevet med tiden mister sin spenstighet og elastisitet, kan du enkelt gjenoppfriske det ved å bruke et pleiende pulver, spesielt laget til denne typen realistiske sexleketøy.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Vivid Raw Hot Ass Pussy Varmende Onaniprodukt

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful