Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
WaterClean Anal Dusj var 1

Oversikt

WaterClean Anal Dusj er en anal dusj, som er pefekt til deg som eksperimenterer med anal stimulering. Når du har brukt dusjen, vil du føle deg ren og klar til analsex, uten å være redd for ubehagelige overraskelser under akten. Slik bruker du WaterClean: 1. Vask analdusjen før bruk. 2. Fjern skyllerøret og hold håndpumpen under vannkranen. Fyll håndpumpen med kroppstemperert vann og pass på at vannet ikke er for varmt. Du kan eventuelt suge opp vann fra en balje, ved å først trykke pumpen flat og deretter la den suge opp vannet. 3. Påfør litt glidemiddel på tuppen av skyllerøret og innfør det i anus. Vi anbefaler at dette gjøres over toalettet eller i dusjen. 4. Når røret er inne i analen, trykker du forsiktig på håndpumpen og vannet sprøytes inn. Det er opp til deg hvor mye vann du vil sprøyte inn og du velger selv tempoet. 5. Når du har innført ønsket mengde vann, spenner du anal musklene og holder vannet inne. Hold vannet inne til du føler en naturlig trang til å la vannet renne ut igjen.  6. Gjenta prosessen til vannet er rent. Etter bruk anbefaler vi at du rengjør WaterClean Anal Dusj med varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

WaterClean Anal Dusj

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful