TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
We-Vibe Ditto Vibrerende Analplugg med Fjernkontroll og App var 7

We-Vibe Ditto Vibrerende Analplugg med Fjernkontroll og App

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 1 095,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Kaerlig Økologisk Analglidemiddel 75 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Velg Farge:

Oversikt

Hvis dere er nysgjerrige på anallek og ønsker det beste av det beste, har nå We-Vibe laget denne luksuriøse nybegynner-pluggen til dere.

We-Vibe Ditto er det perfekte krydder til både menn og kvinners nytelse, og dens ergonomiske utformingen gjør den både pirrende og behagelig å bære.

Lek dere gjennom de 10 forskjellige vibrasjonsmønstrene med fjernkontrollen, og ta deres forspill, sex, onani eller hemmelige leker i full offentlighet til helt nye høyder.

Dere kan også laste ned den gratis app'en We-Vibe, og fjernstyre hverandres nytelse med Ditto, samt andre produkter fra We-Vibe, uansett om dere befinner dere i hvert deres rom eller på hver deres side av jordkloden. App'en lar dere også skreddersy den ultimate opplevelsen med akkurat de vibrasjoner og den intensitet dere ønsker.

Ditto er dessuten vanntett for våte fornøyelser i badet, og opplades enkelt via USB-kabelen som følger med i pakken. 90 minutter med oppladning gir opp til 2 timer med het og frekk lek.

MerkeWe-VibeProdukt vekt (g)58InkludertOppbevaringspose, Fjernkontroll, Prøve av vannbasert glidemiddelStrømkildeMagnetisk USB-laderBrukstid (min)120Vibrasjonshastigher10PrimærmaterialeSilikonFargeLillaAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeSvensk, Russisk, Fransk, Engelsk, Italiensk, Spansk, Japansk, Tysk , Nederlandsk, Polsk, KinesiskSKU17858
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Spennende i bruk, god vibrasjon, sitter godt og virker som kvalitet
Herlig å bli styrt når som helst og hvor som helst. Hun har full kontroll og jeg digger det. Kunne godt vært en utgave mer rettet mot menn og prostataLeketøyet - 30. sep. 2017
Fin vibrator - dårlig rekkevidde
Vi kjųpte Ditto for å prųve begge deler. Vi har allerede We-Vibe 4, som vi leker mye med, men vi ville gjerne utforske anal, og samtidig vil hun også gjerne ha ... Les mer
Erfaring med anal - 31. dec. 2018
Halv pris - veldig god valuta
Ut fra partnerens reaksjon å dųmme.. WOW!2 x Q - 1. dec. 2018
Stilig, men ikke perfekt
Stilig analleke med morsomme vibrasjoner, men også rom for forbedring. Fjernkontrollen fungerer ikke som den skal, kroppen blokkerer effektivt bluetooth-tilkobl... Les mer
Bad Kitty - 14. mar. 2018

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful