We-Vibe

We-Vibe er verdens mest populære parvibrator, og det er ikke uten grunn. Den er designet på en sånn måte, at en mann og en kvinne kan nyte vibratorens stimulering samtidig, mens de har samleie. We-Vibe's minste ledd føres inn i vagina, hvor den stimulerer G-punktet, mens det største leddet hviler på klitoris og gir direkte klitorisstimulering. Vibratoren kan være i vagina under samleie, og på den måten opplever begge parter de sensuelle vibrasjonene, og kan dele nytelsen.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
We-Vibe (26)
Womanizer (1)
Vis alle 27 produkter

We-Vibe - Vibratoren som revolusjonerte sexleketøy til par

We-Wibe er den perfekte parvibratoren

Har du stiftet bekjentskap med en parvibrator? Hvis ikke er det sannelig på tide at du gjør det. For dette lille stykket sexleketøy revolusjonerte markedet for sexleketøy da den så dagens lys i 2008. We-Vibe ble oppfunnet av det kanadiske ekteparet Bruce og Melody, som hadde et ønske om å skape en miljøvennlig vibrator av høy kvalitet, som ville heve den seksuelle opplevelsen for begge parter under samleie. Og de lyktes i deres misjon. I dag er den en av de mest populære parproduktene på markedet, og produsenten fortsetter å overraske folk over hele verden.
Denne vibratoren er helt spesiell, fordi den er laget for bruk under samleie. Den lille vibratoren innføres vaginalt på kvinnen. Det u-formede designet sørger for at den sitter fast og stimulerer henne utvendig på klitoris samt innvendig på G-punktet. Samtidig er det nok plass til at mannen kan føre sin penis inn i henne og dermed også få gleden av de deilige vibrasjonene. Andre parvibratorer, f.eks. vibratoregg og penisringer giver oftest "kun" ytre stimulering eller pirrer "kun" en av partene. Med We-Vibe får dere ekstra mange lekemuligheter samt en helt ny og unik type indre nytelse for både ham og henne.

Mange deilige vibratorer

Den første modellen var en "simpel" vibrator (eller i hvert fall så simpel som et revolusjonerende produkt kan være). Man styrte vibrasjonene via en gratis app eller på selve vibratoren. Med de etterfølgende modellene endret styringsfunksjonene seg, men felles for alle enhetene er at de alltid kan styres via en enkel knapp på selve vibratoren. We-Vibe 3 hadde samme form som 2-eren, men kunne, i motsetning til forgjengeren, ikke styres via en app, men via en liten fjernkontroll.

Da modell nummer 4 kom på markedet, var materialet og formet blitt forbedret, og man kunne nå velge mellom å kjøpe en som kunne styres via en app, eller en som kunne styres via både app og fjernkontroll. Det nyeste innslaget i serien, We-Vibe Classic, deler 2-erens form, men er utformet i det samme materialet som 4-eren samtidig som den både kan styres via app og fjernkontroll.

We-Vibe kan også brukes alene

"Hva med oss som ikke har en partner? Har We-Vibe noe for oss?" Det korte svaret er "ja". Etter parvibratorens store suksess begynte det kanadiske ekteparet å tenke i nye baner. De ønsket å fortsette utviklingen av den klassiske We-Vibe-vibratoren til par, men de ønsket også å utvide sortimentet deres, slik at enda flere mennesker kunne få glede av den effektive teknologien og de gode vibrasjonene. Gjennom de siste årene har vi derfor løpende introdusert våre kunder for nye former og varianter på Sinful.no

De nye produktene er designet som klassiske dildovibratorer, klitorisvibratorer og rabbitvibratorer. De nye produktene er av like høy kvalitet som den klassiske parvibratoren og bygger på samme teknologi, hvor man f.eks. kan styre vibrasjonene via app. Blant de nye variantene kan man finne den populære testvinneren We-Vibe Touch. Den kan brukes alene eller sammen med en partner i et frekt forspill. Produsenten har også introdusert G-punktsvibratoren Rave og rabbitvibratoren Nova. Begge vibratorene har et ergonomisk design og rammer henholdsvis G-punktet og klitoris helt perfekt. Dermed vil man oppleve å få ekstra dype orgasmer når man dykker ned i leken med disse vibratorene. Produsenten har naturligvis også kommet med sin versjon av de populære lufttrykksvibratorene. We-Vibe Melt er både app-styrt, og med et design som gjør det mulig å bruke den sammen med en partner.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no