TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

We-Vibe

We-Vibe er merket bak verdens mest populære parvibrator, og det er ikke uten grunn. Den er nemlig designet slik at begge parter kan nyte vibrasjonene under samleie. I tillegg har merket en rekke andre produkter som kan nytes av kvinner eller par under onani eller felles lek.

We Vibe - vibrerende nytelse til single og par

Hva er We Vibe?

Har du stiftet bekjentskap med en parvibrator? Hvis ikke er det sannelig på tide at du gjør det. Sexleketøyet revolusjonerte markedet da det så dagens lys i 2008 og ble starten på suksesshistorien We Vibe. Merket ble stiftet av det kanadiske ekteparet Bruce og Melody, som hadde et ønske om å lage en miljøvennlig vibrator som ville heve den seksuelle opplevelsen for begge parter under samleie. Og de må sies å ha lyktes i deres misjon. I dag er parvibratorene fra We Vibe nemlig blant de mest populære parleketøyene på markedet, og merket fortsetter å imponere med stadig nye innovasjoner.

Parvibratorene fra We Vibe er, som nevnt, designet til bruk under samleie. De føres inn vaginalt på kvinnen og det u-formede designet sørger for at de holdes på plass. Den indre delen stimulerer G-punktet hennes, mens den utvendige delen stimulerer klitoris. Det er samtidig nok plass til at mannen kan føre sin penis inn i henne og dermed også få gleden av de deilige vibrasjonene. Andre vibrerende sexleketøy til par som for eksempel vibrerende penisringer gir som oftest kun ytre stimuli eller pirrer bare en av partene. Med We Vibe sine parvibratorer får dere dermed ekstra mange lekemuligheter samt en helt ny opplevelse for både ham og henne under samleie.

En We Vibe vibrator for enhver smak

Hos Sinful finner du en We Vibe vibrator for enhver smak. Enten du er på utkikk etter en klitorisvibrator, en trusevibrator eller en penisring med vibrator har vi altså noe for deg her på siden. Fordelen med en We Vibe vibrator er at den som regel kan styres med en gratis app på telefonen. Appen gir deg muligheten til å justere vibrasjonene med stor nøyaktighet, så du kan bli stimulert akkurat sånn som du vil. I tillegg kan du enkelt overlate styringen til partneren din, så du får en ekstra pirrende og uventet opplevelse.

De fleste kvinner og par velger en We Vibe vibrator fordi den er av ypperste kvalitet og har et design som enkelt kan tilpasses din og partnerens anatomi. Mange av de vibrerende produktene er nemlig bøyelige og former seg derfor etter kroppen. Det resulterer i at vibrasjonene treffer akkurat der hvor det føles best og at du får en så komfortabel opplevelse som mulig. Hvis du vil maksimere nytelsen under onani eller samleie bør du altså velge en vibrator fra We Vibe.

We-Vibe kan også brukes alene

"Hva med oss som ikke har en partner? Har We-Vibe noe for oss?" Det korte svaret er ja. Etter parvibratorens store suksess begynte det kanadiske ekteparet å tenke i nye baner. De ønsket å fortsette utviklingen av det revolusjonerende parproduktet, men ville også å utvide sortimentet deres, så enda flere skulle få glede av den effektive teknologien og de gode vibrasjonene. Det har resultert i en rekke produkter, hvoriblant flere er blitt kåret til best-i-test og har blitt bestselgere i vår sex butikk.

Blant de nye produktene kan man finne den populære testvinneren Touch. Den kan brukes alene eller sammen med en partner under for eksempel forspill. Produsenten har også introdusert Rave, som er en G-punkt vibrator, og Nova, som er en rabbit vibrator. Begge vibratorene har et ergonomisk design og rammer plett på henholdsvis G-punktet og klitoris. Man vi dermed kunne oppleve enda dypere orgasmer under onani eller forspill. We-Vibe har naturligvis også kommet med sin versjon av en klitorisstimulator. Melt er app-styrt, i likhet med merkets andre produkter, og har et design som gjør det mulig å bruke den sammen med en partner.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful