TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
We-Vibe Jive Appstyrt G-punktsvibrator Rosa var 1

We-Vibe Jive Appstyrt G-punktsvibrator Rosa

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 1 095,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Kaerlig Økologisk Vannbasert Glidemiddel 75 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Opplev intense og dype G-punktsorgasmer der hjemme eller ute i offentligheten med denne appstyrte G-punktsvibratoren i rosa utgave fra populære We-Vibe.

Den silkemyke silikonvibratoren er formet som et avlangt egg og sitter derfor behagelig i ditt indre. La egget målrettet stimulere G-punktet ditt med 10 innebygde vibrasjonsinnstillinger. Du skrur på og av vibrasjonene ved å trykke på knappen plassert ytterst på silikonsnoren.

Prøv også å koble din eller partnerens smarttelefon til Jive med gratisappen We-Vibe for et hav av pirrende vibrasjonsmønstre og hastigheter. Appen er tilgjengelig for både Android og iOS.

Med appen kan dere også styre vibratoren på avstand, slik at dere leke mens dere for eksempel er på restaurant eller kino. Dere kan til og med ha en intim stund sammen selv om dere befinner dere i hver deres verdensdel. Avstand er ingen hindring for We-Vibe Jive.

Vibratoren er laget av kvalitetssilikon, og er i tillegg vanntett. Jive lades opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med. Det tar 90 minutter å lade vibratoren opp, og når den er fulladet kan den brukes i opptil 2 timer.

MerkeWe-VibeProdukt vekt (g)65InkludertOppbevaringspose, Prøve av vannbasert glidemiddelFull lengde (cm)9.2Innførbar lengde (cm)8.9Diameter (cm)3.5StrømkildeMagnetisk USB-laderBrukstid (min)120Vibrasjonshastigher10PrimærmaterialeSilikonFargeRosaAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeItaliensk, Tysk , Spansk, Nederlandsk, Kinesisk, Polsk, Svensk, Russisk, Fransk, Engelsk, JapanskSKU23796
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flott for parsex!
Fungerte veldig bra samtidig med samleie. Tanken var jo å kunne erte partneren på avstand, men vi fant enda mer glede i å kombinere med samleie. Var litt for s... Les mer
Fyrsten - 20. dec. 2021
God, med dårlig kontakt
Ved kontakt via app, så mister den kontakt flere ganger, noe som gjør opplevelsen med appstyrt dårlig.Monica - 24. jul. 2021

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful