TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Womanizer & We-Vibe Golden Moments Collection var 1

Womanizer & We-Vibe Golden Moments Collection

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Få det beste fra to verdener! Med Golden Moments Collection får du både Womanizer Premium Klitorisvibrator og We-Vibe Chorus Parvibrator, så du alltid har et leketøy liggende til de gylne øyeblikkene.

La Premium kjærtegne din sensitive klitoris med pulserende trykkbølger ved hjelp av Womanizers patenterte Pleasure Air-teknologi. Klitorisstimulatoren har dessuten en Smart Silence-funksjon som sørger for at motoren kun holdes i gang når stimulatoren er i kontakt med huden, så du slipper unødvendig støy.

Trykk på knappen med bølgeikonet og la stimulatoren automatisk veksle mellom de 12 pulseringsnivåene, hvis du bare vil lene deg tilbake og nyte. Du kan også styre stimuleringen manuelt med pluss- og minusknappen. Den vanntette stimulatoren lades enkelt opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med, og ved å lade opp vibratoren i 2 timer kan du nyte den orgasmefremkallende stimuleringen i opptil 4 timer.

Med Chorus fra We-Vibe kan du ta parlekene til neste nivå. Parvibratoren stimulerer både G-punktet ditt og klitoris, samt penisen hans under samleiet. Aktiver vibrasjonene ved å trykke på vibratorens av-og-på-knapp og styr deretter de 10 innebygde vibrasjonene med den inkluderte fjernkontrollen. Chorus er dessuten utstyrt med Squeeze Control, som lar deg justere intensiteten på vibrasjonene ved å klemme hardere eller løsere på fjernkontrollen.

Du kan også koble parvibratoren til smarttelefonen din ved å laste ned gratisappen We-Vibe. Appen gir dere enda flere lekemuligheter og er ideell til hete langedistanseleker.

Både fjernkontrollen og Chorus lades opp med ladestasjonen og USB-ladekabelen som følger med. Det tar 1,5 time å lade vibratoren opp, og med et fulladet batteri kan dere leke i 1,5 time.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful