TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
You2Toys Ball of Lust Vibrator var 1

You2Toys Ball of Lust Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

You2Toys Ball of Lust Vibrator er perfekt for deg som ønsker pirrende stimulering og deilige vibrasjoner. Ball of Lust er en slank og diskré vibrator som lett kan tas med i håndveska hvis du er på farten. Vibratorens vibrasjoner er kraftige uten å bli for intense, så du kan med fordel bruke Ball of Lust hvis du foretrekker moderat og pirrende stimulering. I tuppen har Ball of Lust en liten massasjekule av metall som roterer når du beveger den bortover huden. Vi anbefaler at du bruker Ball of Lust med en god glidekrem fordi du slik kan oppnå en følelse som minner om oralsex. Du kan bruke Ball of Lust til erotiske temperaturleker hvis du varmer eller kjøler massasjekulen i vannbad før bruk. Sjekk alltid temperaturen mot innsiden av underarmen før du bruker vibratoren intimt. Ball of Lust er ennå en bestselger fra tyske You2Toys, og sexleketøysblogger JoanB.dk har kåret den som testvinner i en test av billige oralsexsimulatorer.

Les mer
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vel, hei du!
Denne lille vibratoren er supermorsom! Den er ikke så veldig stor og det kan vęre litt vanskelig å holde den ordentlig når det er glidecreme på, men jeg synes b... Les mer
S S - 18. oct. 2014

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful