PA-5000 Kyskhetsbelte for Prince Albert-piercing
PA-5000 Kyskhetsbelte for Prince Albert-piercing
kr 799,00
Legg i handlekurv
PA-5000 Kyskhedsbælte Til Prince Albert Piercing
PA-5000

PA-5000 Kyskhetsbelte for Prince Albert-piercing

kr 799,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

PA-5000 Kyskhetsbelte med Prins Albert Piercing, gir deg muligheten til å bruke piercingen til å feste kyskhetsbeltet. Det er diskré og behagelig å ha på, og den ligner mest et smykke.

Buret fås i 3 forskjellige størrelser (se under) og det har en innebygget lås. I tillegg til buret, får du en forlenger, en skinn snor, to nøkler, et svart etui med glidelås og 9 kroker til Prins Albert Piercingen. De 9 kroker har 3 forskjellige diametre, og tre forskjellige tykkelser innen de respektive diametrene, slik at det er enkelt for deg å finne kroken som passer deg perfekt.

Slik bruker du PA-5000:

Bind skinn snoren fast i piercingen din og la enden av snoren falle gjennom buret, slik at den kan brukes til å guide penis inn i buret. Smør evt. litt glidemiddel på penis, for å gjøre påsetningen mere behagelig. Sett penis inn i buret og sørg for at penishodet sitter utenfor buret. Trekk huden på skaftet tilbake, mot kroppen, slik at huden er glatt under buret.

Ta ut piercingen din og innsett kroken, som passer deg best. Vri buret, slik at kroken presses ned i burets innebygde låsemekanisme.

Hvis du ønsker et lengere bur, kan du bruke den medfølgende forlengeren. Det anbefales at du bruker 2 stk. 1,5 cm lagt vanntett tape, på hver side av buret, for å holde forlengeren fast. Du kan bruke den på denne måten, i ca en uke.
Hvis du ønsker å bruke forlengeren permanten, kan du evt. lime fast forlengeren, med en dråpe lim på hver side. Husk å la limet tørke helt, før du bruker buret.  

Finn riktig størrelse:
Når penis er slapp, trekker du penis frem og måler skaftets diameter. Velg en størrelse, som er en anelse større en penis. 

Størrelser: 

- S: 2,54 cm

- M: 2,86 cm

- L:  3,18 cm.

Detaljer

MATERIALE: Plast (medisinsk polykarbonat).
DIAMETER: M: 4,5 cm. L: 5,1 cm. XL: 5,7 cm.
BRUKERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 13397.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fremdeles sin første anmeldelse til gode. Hjelp andre - gi oss din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no