Sånn returnerer du et produkt

Hos oss kan du returnere en uåpnet pakke eller enkelte ubrukte produkter i opp til 365 dager.

Returner hele ordren eller et enkelt produkt

Du kan returnere pakken/varen til oss ved å:

- nekte å ta imot pakken
- sende den ubrukte varen tilbake til oss innenfor standard angrerett på 14 dager
- returnere en ubrukt vare etter at angreretten har gått ut. Dette kan du gjøre i opp til 365 dager fra den dagen du bestilte varen
- unnlate å hente pakken på utleveringsstedet, hvoretter pakken returneres til oss uten omkostninger for deg

Du kan se kontaktopplysningene våre her.

Reklamasjonsfrist

Når du handler Sinful har du alltid 2 års reklamasjonsrett. Hvis du oppdager feil eller mangler ved en vare, skal du opplyse oss om reklamasjonen din over feilen senest 2 år etter at du har mottatt varen. 

Ønsker du å reklamere over varen, skal du raskest mulig, og senest 2 måneder etter at du har oppdaget feilen eller manglen, opplyse oss om dette. 

I tvilstilfelle og evt. tvister følger vi Forbrukerrådets avgjørelse. 

Varens stand, når du sender den i retur

Av hygieniske årsaker bortfaller returretten på intime produkter ved åpning av produktets emballasje. Hvis du bryter forseglingen på varer som av helsemessige- eller hygienemessige årsaker ikke er egnet til å bli returnert, mister du returretten. Varer som ikke er til intim bruk, må du godt pakke ut hvis du kan returnere dem i samme stand og mengde som da du mottok dem. Du kan for eksempel godt prøve undertøyet du har kjøpt, så lenge produktet kan returneres i samme stand og emballasje som da du mottok det. Returretten forsvinner dog hvis du bruker varen på en måte hvor bruken åpenlyst forringer varens salgsverdi vesentlig.

Returnering av hele pakken

Du kan returnere hele ordren ved å nekte å ta imot pakken eller la pakken bli værende på utleveringsstedet. Gjør du dette, returneres pakken automatisk til Sinful uten at det koster deg noe.

Returnering av et enkelt produkt

Du kan sende ubrukte og uåpnede varer til oss:

MCompany ApS v/ Postens Godssenter, Alfasetveien 24, 0024 OSLO.

Skriv ut returseddelen, fyll den ut og send den sammen med pakken. Hvis du ikke har en printer er du velkommen til å skrive av returseddelen og vedlegge en håndskreven versjon.

Bemerk: Vi gjør oppmerksom på at vi ikke tar imot pakker sendt med postoppkrav. Vi mottar kun pakker som er sendt direkte til vår adresse, og du betaler selv for returfrakten. 

Tilbakebetaling

Når du benytter deg av angreretten på 14 dager på uåpna eller ubrukte varer, skjer tilbakebetalingen senest 14 dager etter at vi har mottatt beksjed fra deg om at du ønsker å annullere kjøpet, eller senest 14 dager etter at vi har mottatt varen i retur.

Når du benytter deg av Sinfuls 365 dagers returrett, skjer tilbakebetalingen når vi har mottatt varen og kontrollert at den lever opp til betingelene for at returretten kan benyttes. 

Les mer om tilbakebetaling her.

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss.

Sånn gjør du

Sånn gjør du hvis du angrer kjøpet ditt:

- utfyll standardskjemaet for angrerett og send det til service@sinful.no. Alternativt kan skjemaet for angrerett vedlegges i printet format
- du bærer risikoen for varens stand inntil vi mottar den i retur hos Sinful. Derfor bør du sørge for å pakke varen forsvarlig
- du bærer selv kostnadene for varens returforsendelse. Vi tilbyr ikke returetiketter når du benytter deg av angreretten

Sånn gjør du hvis du vil reklamere kjøpet ditt:

- vil du benytte deg av reklamasjonsretten, skal du først henvende deg til kundeservice på service@sinful.no
- heretter vil vi informere deg om prosessen videre