Returnering og refundering
Hvordan returnerer jeg et produkt?

Sånn returnerer du et produkt

Hos oss kan du returnere en uåpnet pakke eller enkelte ubrukte produkter i opptil 365 dager*.

*Av hygieniske årsaker bortfaller returretten på intime produkter ved åpning av produktets emballasje. Hvis du bryter forseglingen på varer som av hygiene- eller helsemessige årsaker ikke er egnet til å bli returnert, mister du derfor returretten. Varer som ikke er til intim bruk kan du godt pakke ut, hvis du kan returnere varene i samme stand og mengde som da du mottok dem. Du mister også returretten hvis du bruker varen på en måte som vesentlig reduserer varens salgsverdi.

Returner hele bestillingen eller en enkelt vare

Du kan returnere varen(e) til oss på følgende måter:

- unnlate å hente varen(e) på utleveringsstedet. Heretter returneres varen(e) til oss uten omkostninger for deg.
- selv returnere de(n) ubrukte varen(e) til oss innenfor angreretten på 14 dager eller innenfor returretten på 365 dager, som gjelder fra den dagen du bestilte varen(e). Du betaler selv for returfrakten.

Har du spørsmål til ovenstående, er du velkommen til å kontakte oss.


Sånn gjør du hvis du angrer kjøpet ditt

Du kan returnere varer som er ubrukte eller uåpnede. Hvis du benytter deg av returretten din for hele eller deler av kjøpet ditt, skal du gjøre følgende:

- fyll ut returskjemaet og legg i pakken. Varen(e) sendes til Mcompany, C/O Postens logistikssenter, Alfasetveien 24, 0060 Oslo.
- Ved returnering skal du bruke enten Bring eller Posten fordi returvarene våre håndteres via deres terminal
- alternativt kan skjemaet for angrerett skrives av for hånd, og legges i pakken som du sender til oss.
- du bærer selv risikoen for varens stand inntil vi får den i retur på vår adresse. Derfor bør du sørge for å pakke inn varen(e) forsvarlig.
- du bærer selv kostnadene for varens returforsendelse. Vi tilbyr ikke returetiketter når du benytter deg av returretten din.

NB! Vi gjør oppmerksom på at vi ikke tar imot pakker sendt med postoppkrav. Vi mottar kun pakker som er sendt direkte til vår adresse, og du betaler selv for returfrakten.  Ved returnering skal du bruke enten Bring eller Posten fordi returvarene våre håndteres via deres terminal.


Tilbakebetaling

Når du benytter deg av angreretten på 14 dager, skjer tilbakebetalingen senest 14 dager etter vi har fått beskjed om at du angrer på kjøpet.

Når du benytter deg av Sinfuls 365 dagers returrett, skjer tilbakebetalingen når vi har mottatt varen(e) og kontrollert at de(n) lever opp til betingelsene for at returretten kan benyttes.

Les mer om tilbakebetaling her.

Har du spørsmål til ovenstående, er du velkommen til å kontakte oss.


Reklamasjonsfrist

Når du handler hos Sinful har du alltid 2 års reklamasjonsrett. Det vil si at du har 2 år fra du mottok varen(e) til å reklamere over eventuelle feil eller mangler.

Du skal derimot gi oss beskjed raskest mulig, og senest 2 måneder etter at du oppdaget feilen/mangelen ved varen(e), om at du vil reklamere varen(e).

I tvilstilfelle og eventuelle tvister følger vi Forbrukerrådets avgjørelse.


Sånn gjør du hvis du vil reklamere kjøpet ditt

Hvis du ønsker å benytte deg av reklamasjonsretten, skal du gjøre følgende:

- henvende deg til kundeservice på service@sinful.no
- heretter vil vi informere deg om prosessen videre.

Hvor lenge kan jeg returnere en vare?

365 dagers begrenset returrett

Som forbruker har du rett til å angre et kjøp du har gjort over nettet innenfor 14 dager. Hos Sinful har du opptil 365 dagers begrenset returrett*.

365 dagers begrenset returrett

Hos oss har du mulighet for å returnere varer i opptil 365 dager fra kjøpsdato. Dette er en begrenset returrett*. Det betyr at du kan returnere en uåpnet vare, så lenge produktet har samme kvalitet og mengde, og er i samme stand som da du mottok den. Det vil si at bl.a. spiselige produkter, glidemidler, batterier o.l. skal returneres uåpnet og før utløpsdatoen.

I tillegg skal varen og emballasjen returneres i samme stand som da du mottok den. Originalemballasjen skal sendes med i uskadet tilstand.

*Av hygieniske årsaker bortfaller returretten på intime produkter ved åpning av produktets emballasje. Hvis du bryter forseglingen på varer som av hygiene- eller helsemessige årsaker ikke er egnet til å bli returnert, mister du derfor returretten. Varer som ikke er til intim bruk kan du godt pakke ut, hvis du kan returnere varene i samme stand og mengde som da du mottok dem. Du mister også returretten hvis du bruker varen på en måte som vesentlig reduserer varens salgsverdi.

Varens stand når du returnerer den

Hvis varen (med unntak av intimvarer) er åpnet eller prøvd ut over det som er beskrevet ovenfor, anser vi den som brukt. Dette betyr at du ved returnering av kjøpet kun får en del eller intet av kjøpsbeløpet tilbake, avhengig av varens handelsmessige verdi. Du kan for eksempel gjerne prøve undertøy som du har kjøpt, så lenge det kan returneres i samme stand og emballasje som da du fikk det.

Tilbakebetaling ved 14 dagers angrerett

Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten på 14 dager, kan du bare la være å hente varen(e) på postkontoret. Pakken vil heretter sendes automatisk tilbake til oss uten at det koster deg noe.

Har du hentet varen(e), skal de(n) sendes tilbake til oss senest 14 dager etter avhentning. Du betaler da selv for returfrakten.

Du har rett til å få pengene dine tilbake raskest mulig, og senest 14 dager etter at vi har fått beskjed om at du angrer på kjøpet.

Tilbakebetaling ved 365 dagers begrenset returrett

Hvis du ønsker å benytte deg av Sinfuls returrett på opptil 365 dager, skjer tilbakebetalingen av kjøpets fulle beløp, eller deler av beløpet, når vi har fått varen(e) i retur og kontrollert at varen(e)s stand oppfyller kravene for retur og tilbakebetaling.

Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

Hvordan annullerer jeg et kjøp?

Sånn annullerer du et kjøp

Hvis du angrer på et kjøp, skal du raskest mulig ta kontakt med oss for å få ordren annullert.

Det er dessverre ikke mulig å annullere bestillingen din hvis vi har begynt å pakke den. Du kan derimot nekte å ta imot varen når du får den. Gjør du dette, returneres pakken automatisk til Sinful uten at det koster deg noe.

Har du tatt imot pakken, kan du se mer om våre returprosedyrer her.

Hvis du ikke har mottatt pakken din grunnet en leveringsforsinkelse, og ønsker du i den forbindelse å oppheve kjøpet og få pengene i retur, skal du kontakte oss. Du har rett til å få pengene dine i retur innenfor 14 dager. 

Har du spørsmål, er du velkommen til at kontakte oss.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no