Rockbox 2 Pleasure Power Tool
Rockbox 2 Pleasure Power Tool
kr 1 245,00
Rockbox 2 Pleasure Power Tool
Rockbox 2 Pleasure Power Tool
Rockbox 2 Pleasure Power Tool

Rockbox 2 Pleasure Power Tool

kr 1 245,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Med tre ganger så mye kraft som en normal Magic Wand, er Rockbox 2 ikke bare et sexleketøy, men mer et sexverktøy. Den har tittelen som markedets kraftigste vibrator, og det stempelet lever den virkelig opp til. Den vibrerer nemlig fem ganger så kraftig som en vanlig vaskemaskin.

På grunn av dens størrelse, kan den være litt vanskelig å benytte alene, så vi anbefaler at din partner styrer den på deg - og omvendt. Ved å skru opp intensiteten med dreiehjulet, er det seks forskjellige vibrasjonsinnstillinger, så det skal være mange muligheter for å finne den styrke som passer dere best. Dermed kan dere få en vill og intens opplevelse som er langt fra det normale.

Rockbox 2 er utstyrt med en seks meter lang ledning, som gjør at den kan brukes nesten overalt uten at den går tom for strøm. Dere slår av og på maskinen enkelt på knappen som sitter på undersiden av håndtaket.

Med det utskiftbare tilbehøret kan Rockbox både nytes av menn og kvinner. Til stimulasjon av henne brukes “Hot Chick”-tilbehøret, som ligner en stor, fast tunge. Til han kommer “Master Blaster”-tilbehøret, som er designet til å stimulere undersiden av penis.

På grunn av de svært kraftige vibrasjonene anbefaler vi at dere starter med det laveste nivået, sammen med en god mengde glidekrem, og arbeider dere fremover derfra. Hvis dere opplever at vibrasjonene er for intense, kan dere starte med å bruke vibratoren utenpå klærne.

De to tilbehørsdelene rengjøres enkelt i varmt vann. Bruk etterfølgende en sexleketøysrengjøring, for å sikre god hygiene.

Detaljer

MATERIALE: Gummi og plast.
LENGDE: Ca. 20 cm.
BREDDE: Ca. 10 cm.
VEKT (selve maskinen): 893 g.
LYDNIVÅ: Middels/høy (max 75 dB).
BETJENING: 2 knapper.
VANNTETT: Nei.

VARENUMMER: 15028.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fremdeles sin første anmeldelse til gode. Hjelp andre - gi oss din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no