Shots Toys Erotiske Exercise Balls
Shots Toys Erotiske Exercise Balls
kr 239,00
Kampanje - Velg 3 for 600,-

Shots Toys Erotiske Exercise Balls

4.8 (1)
Kampanje - Velg 3 for 600,-
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
Oversikt
Beskrivelse

Shots Toys Erotiske Exercise Balls Vaginakuler er perfekt til bekkenbunns trening, som vil gi deg en strammere skjede, samt økt følsomhet og større sexlyst. Settet består av to små Exercise Balls i metall og treningen anbefales av sexologer, gynekologer og jordmødre.

Vaginakulene vil bevege seg inne i skjeden, når du beveger deg. Dette gir en utfordrende trening og pirrer deg samtidig som du trener. 
Kulene har ikke en snor, som mange andre vaginakuler. Men det er ingen problem å få dem ut, for de vil falle ut hvis du setter deg på huk og presser med bekkenbunns musklene. Du kan eventuelt bruke et par fingre som hjelp. Vi anbefaler at du samtidig bruker litt vannbasert glidemiddel, for at innføringen skal bli enklere. 

Bekkenbunns treningen fungerer ved at du innfører kulene i skjeden og deretter klemmer rundt den, som når du lager knipeøvelser. Du kan lese mere på vår "Guide til bekkenbunns trening" på sinful.no/blogg.

Exercise Balls har en diameter på 1,9 cm og har en tyngde på 18 g, som ikke er alt for stor. Kulene kan også varmes opp før bruk, i vannbad. Husk alltid å teste temperaturen, på innsiden av underarmen, før du bruker dem intimt.

Det følger med en flott hvit oppbevarings eske.

Detaljer

MATERIALE: Metall.
FTALAT-FRI: Ja.
DIAMETER: 1,9 cm.
VEKT: 2 stk. a 18 gr.

Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj.
Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Skjede Yoga

Veldig god trening til skjede. Man kan bruke de når som helst med litt trening.. Komfortable , riktig størelsse. Veldig lett å få dem ut.

-
5 5 1
Fordeler
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no