Sinful Sunshine Pocket Vibrator
Sinful Sunshine Pocket Vibrator
kr 89,00
Sinful Sunshine Pocket Rocket
Sinful Sunshine Pocket Rocket
Sinful Sunshine Pocket Rocket
Sinful Sunshine Pocket Rocket

Sinful Sunshine Pocket Vibrator

4.5 (3)
kr 89,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Sinful Sunshine Pocket Rocket er en liten og nett klitorisvibrator i Pocket Rocket-serien fra Doc Johnson. Vibratoren har en søt gul farge som setter ekstra lys på tilværelsen.

Du kan bruke klitorisvibratoren med det medfølgende lokket for en glattere og mykere følelse. Ønsker du litt mer action tar du bare lokket av og så kan du bruke det lille hodet med tre metallkuler som gir deg ekstra stimulering.

Ikke la deg lure av det beskjedne utseendet - det er ikke uten grunn at vibratoren har fått navnet Pocket Rocket. Den har et effektivt vibrasjonsprogram som garantert gir deg noen nytelsesfulle opplevelser, og den lille størrelsen gjør Pocket Rocket perfekt å ta med i håndveska når du er på farten.

Sinful Sunshine Pocket Rocket er utrolig lett å bruke: Alt du må gjøre er å skru på vibratoren ved å skru på bunnen, og så er du klar til å nyte! Vibratoren er vanntett, så du kan også bruke den i dusjen.

Vi anbefaler at du bruker vibratoren sammen med et vannbasert glidemiddel som gjør opplevelsen ennå bedre og mer glidende.

MERK: Sinful Sunshine bruker 1 stk AA-batteri som selges separat.

Detaljer
MATERIALE: ABS-plast.
FTALAT-FRI: Ja.
LENGDE: 10 cm.
OMKRETS: 7-8 cm.
BATTERITYPE: 1 x AA (selges separat).
VIBRASJONSNIVÅ: 1.
MEDFØLGER: Et lokk (glatt). VARENUMMER: 14696.
Anmeldelser
4.4
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Beste vibratoren jeg har hatt

Veldig fornøyd med denne! Liten og nett, med kraftig vibrering. Litt høy lyd, men ikke noe som er problematisk for meg. Har hatt mye morro med denne sammen med partneren min! Skulle gjerne hatt den i hvit, grå eller svart. Kjekt at man kan fjerne lokket på tuppen, og bruke metall-hodet istedet om man ønsker. Litt lett for at man åpnerbatteriluka om man vrir litt for mye når man skal skru den av. Anbefales absolutt! Les mer

-
5 5 1
En Liten, men Sterk Venn

Jeg kjøpte denne fordi den var på salg mens jeg kjøpte noe annet, så tok den like godt med. Så positivt overrasket jeg ble av den! Trodde den ville være grei å ha med på tur og sånn, men denne lille saken har blitt min go-to-vibrator for å fullføre etter å ha brukt mindre sterke vibratorer; de starter, og denne her tar seg av det storeøyblikket. Materialet føles helt greit ut, spesielt for en som meg som liker å være litt harhendt og presser den en del mot de mest følsomme delene. Den føles absoluttikke ut som om den vil bli ødelagt med det samme. De eneste tingene jeg ikke er så stor fan av, er at den blir fort varm (derfor foretrekker jeg å bruke den mot slutten, darekker den ikke å bli så varm), og den kan lukte litt vondt når du tar ut batteriet etter bruk. Men med tanke på hvor billig og effektiv den er, er ikke dette en storklage. Bra produkt; tenker å kjøpe en til så jeg har en i reserve. :) Les mer

-
5 4 1
WOW!

Denne vesle saken stakk frøkna mi lett av med! Fikk med denne til en påskebestilling og tenkte at det kunne jo vært gøy og hatt en liten vibrator til diverse lek både alene og med partner og om det ikke var noe for meg, ja da kunne den jo lett bli en gave. Da jeg fikk den og prøvde den alene fant jeg ut at denne ville jeg beholde selv! Foren fantastisk følelse! Vibrasjonene var kraftige og den kjentes rett og slett delikat ut mot sensitive steder! Jeg var ganske stolt over oppdagelsen min og viste denne tilpartneren min og hun ville selvsagt prøve den hun også... Jeg fikk ikke solskinnet mitt tilbake! Den falt definitivt i smak hos henne også! Så denne er flott både formenn og damer! Litt dumt at det bare følger med ett hode, men til den prisen så går det helt greit og det finnes også en svart versjon på denne siden med flere hoder. Hermå det kjøpes en til, ja! :D Verdt å nevne at lyden er nok ikke svak nok til å ansees som lav. men den bråker ikke så mye at man hører det på andre siden av huset. Mengjennom ett sett med vegger kan man nok lett høre noe. Om ikke vibratoren, så lydene fra den som bruker! :P Anbefales på det sterkeste! Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no