Handle som en gal i Black Week 21.11–27.11.2022. Det kommer nye tilbud HVER DAG, så hold et øye med siden. Alle tilbud gjelder kun så lenge lageret rekker.

Black Friday hos Sinful - gjør et kupp på sexleketøy

Hva er Black Friday?

Black Friday er navnet på dagen som kommer etter den amerikanske høytiden ‘Thanksgiving’. Dagen blir for mange ansett som starten på det store julesalget, og mange nettbutikker samt fysiske butikker duker derfor opp med ville tilbud som det er nesten umulig å motstå. Navnet, som kan oversettes til “svart fredag” på norsk, kommer av at mange butikker opplever “sorte” omsetningstall fordi folk går amok med handlingen denne dagen.

Det er først i løpet av de siste årene at Black Friday har fått en plass i Norge. For bare noen få år siden var det ikke mange butikker som valgte å feire denne dagen, men i dag er den siste fredagen i november også en av de største handelsdagene i Norge.

Derfor skal du selvfølgelig også ha muligheten til å kjøpe sexleketøy på Black Friday til utrolig lave priser. Her på siden finner du alle de beste tilbudene, så det finnes ikke lenger noen unnskyldning for å ikke skjemme bort deg selv eller noen du er glad i.

Spar penger på sexleketøy

Mange tror at Black Friday kun handler om å spare penger på større investeringer, som for eksempel en vaskemaskin, et nytt fjernsyn eller et nytt kjøleskap. Men sannheten er at du faktisk kan finne tilbud på en rekke ulike produkter, og det er nesten ingen grense for hva du kan kjøpe på salg denne dagen. Hvis du bare gidder å lete, kan du spare penger på det meste.

Derfor kan du selvfølgelig også spare penger på sexleketøy på Black Friday. Hos Sinful har vi valgt ut en mengde populære produkter som du kan spare stort på nettopp denne dagen. Tilbudene er ekstra gode, og du vil i noen tilfeller kunne spare helt opptil 80 prosent.

Det er altså ingen grunn til å utsette julehandelen. På denne siden har vi samlet de mest populære varene og redusert prisene kraftig, slik at du kan fylle nattbordsskuffen med nye, lekre produkter uten å svi hull på lommeboka. Black Friday skal feires med sexleketøy, hvis du spør oss!

Bli under dynen og shop hjemmefra

Vi har sørget for å gjøre det enkelt for deg å skaffe nytt sexleketøy på Black Friday. Når du handler hos Sinful, trenger du nemlig ikke å bevege deg ut av sengen i det hele tatt. Du kan gjøre unna all Black Friday-shoppingen mens du koser deg under dyna, hvis det er det du har mest lyst til. Og det er jo nettopp derfra man ofte får inspirasjonen til å utvide samlingen med erotisk leketøy.

Sett deg godt til rette i sengen, pakk dynen godt rundt deg, og gå på oppdagelse i vårt store utvalg av Black Friday sexleketøy. Her på siden kan du finne alt fra lekre vibratorer, til utfordrende, sensuelle spill og frekke tilbehør dere kan bruke sammen. Vi har garantert noe for enhver smak.

Skulle du mot forventing ikke finne det du er ute etter, så ta en titt på våre øvrige kategorier på hjemmesiden. Vi har et utrolig bredt utvalg til både kvinner, menn og par. Du kan også finne et stort utvalg av fetish-leketøy, hvis du har lyst til å utleve noen av de litt villere fantasiene dine.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no