SWAN The Silver Swan
SWAN The Silver Swan
kr 1 195,00
SWAN The Silver Swan bilde av emballasje 1
SWAN The Silver Swan bilde av emballasje 2
SWAN The Silver Swan bilde av emballasje 3
SWAN The Silver Swan bilde av emballasje 4
SWAN The Silver Swan bilde av emballasje 5
SWAN The Silver Swan produkt i hånd 51
SWAN The Silver Swan produkt i hånd 52
SWAN The Silver Swan bilde av emballasje 90

SWAN The Silver Swan

4.8 (2)
kr 1 195,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

The Silver Swan er en populær og effektiv rabbit vibrator, perfekt til deg som ønsker effektiv og deilig stimulering, av g-punktet og klitoris.

Rabbit vibratoren følger kroppens former og er laget i et fast materiale, slik at du alltid er sikret målrettet stimulasjon. Hvis du ønsker at Swan skal stimulere deg med den flatere delen av skaftet, kan du bøye det fleksible skaftet litt. Hele The Swan har en overflate i medisinsk silikon, som vil føles ekstra glatt og deilig, hvis du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel.

The Silwer Swan har to Power Bullet vibratorer, som stimulerer g-punktet og klitoris. Disse kan styres hver for seg, med to knapper, og du kan enkel justere vibrasjonenes intensitet, ved å holde knappen inne. Når du vil stoppe vibrasjonene, trykker du på knappen.

Dildo vibratoren er 100 % vanntett og kan nytes i dusjen. Den er perfekt å ta med på farten og har en tastelås, slik at du unngår at den begynner å vibrere i vesken. Du aktiverer tastelåsen, ved å holde begge knappene inne, inntil lyset i vibratoren slukkes. For å deaktivere tastelåsen, når du skal bruke dildoen, holder du igjen knappene nede, til lyset lyser. 

Detaljer

MATERIALE: Silikon.
FTALAT-FRI: Ja.
VANNTETT: Ja.
LENGDE: 17 cm, hvorav ca. 9 cm kan føres inn.
DIAMETER, DILDO: 4 cm.
DIAMETER, KLITORISVIBRATOR: 2,3 cm.
BRUKSTID: Opp til 6 timer.
LADETID: 2 timer.
BATTERI-TYPE: Genoppladelig Litium-ion batteri (opplader medfølger).
LYDNIVÅ: Middels.
BETJENING: 2 knapper.
MEDFØLGER: Oppbevaringspose og opplader.
BRUKSANVISNING: Engelsk, Tysk, Spansk m.fl.

VARENUMMER: 13837.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Utrolig bra.Anbefales

Denne hadde jeg lest om hvor bra var og hadde fått 6 i terningkast,men var litt usikker på om den ville være såå bra. MEN,denne er syykt bra.Vibrasjonene er veldig sterke,også i tuppen på vibratoren.ikke bare i skaftet. Denne kan og brukes på mange måter,og er fantasisk kun på klitoris,eller ned moot skjedåpningen. Også fordivibrasjonene er så kraftige,men ikke ubehagelige. Enten kan man bruke den store delen eller den mindre. Den er ikke lydløs og lager litt lyd men ikke voldsomt. Det enestelitt negative.er at du må hooolde INNE knappen (e) for å øke styrke.Hvis du da har dratt den for langt og styrken blir litt mye,kan det være vanskelig å finne ankuratsamme styrke på nytt. Når du trykker på knappen en gang stopper nemlig vibratoren helt.Så litt vanskelig å holde inne til akkurat passe styrke. Men denne er alikevel denbeste jeg har prøvd og utrolig effektiv. ANBEFALES Les mer

-
5 5 1
Fantastisk!

Beste jeg har hatt! Holder lenge på batteriet og

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no