Ultra Fit Penisring med Metallkuler

Klikk på bildene for å forstørre

 • Ultra Fit Penisring Med Metalkugler
 • Ultra Fit Penisring Med Metalkugler

Ultra Fit Penisring med Metallkuler

Tilbake på lager den 06.06.2019 Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.

kr 79,00

kr 29,00

  Beskrivelse

  Ultra Fit Penisring med Metallkuler er en lekker penisring i silikon, for deg som ønsker et ekstra godt grep rundt ereksjonen din.
  Penisringen har 5 innvendige metallkuler, som hjelper med å stramme rundt ereksjonen, slik at blodet holdes igjen, som medfører at din ereksjon blir fyldigere og fastere.

  Navnet Ultra Fit beskriver det faste materiale, som ringen er laget i. Ringen kan derfor kun strekkes et par milimeter. Derfor er det viktig at du måler ereksjonen din, før du kjøper denne penisringen, for å være sikker på at du passer størrelsen. Når du måler opp, skal ringen sitte såpass stramt at det stadig er behagelig og ikke gjør vondt, uten at den sitter for løst. Hvis penisringen er for stor, vil den ikke ha den ønskede effekt. Da ringen har en innvendig diameter på 2,3 cm, bør din penis, i erigeret tilstand, være kun et par milimeter over eller under denne diameter.

  For at det skal være enklere å sette på ringen, anbefaler vi at du påfører litt vannbasert glidemiddel på penisen. Ringen skal settes på før ereksjon.

  Mål: Ultra Fit Penisring med Metallkuler har en innvendig diameter på 2,3 cm, og en utvendig diameter på 5 cm.

  Detaljer

  MATERIALE: Utvendig: Silikon. Innvendig: Metall.
  FTALAT-FRI: Ja.
  DIAMETER: Utvendig: 5 cm. Innvendig: 3,3 cm. (OBS: kan kun strekkes et par millimeter.)
  ANVENDELSE: Settes rundt penisroten.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  Orgasmegaranti
  Spruten står i taket! Enkel og grei. Suverent at den IKKE er elastisk i noen særlig grad. Det kan riktignok medføre visse problemer med å få den på. Start med det i god før kuken blir stor! Er den ført på. lar den seg faktisk rulle inn på roten. Penisringen er heller ikke ueffen som å bruke som smykke - på en nakenstrand f.eks. For meg blir redskapen blir uansett større, hardere og mer utholdende jo mer den "vokser seg inn i" ringen. Det ender ofte med at spruten står i taket! Og Pus elsker den!
  5 4 1

  Du anmelder: Ultra Fit Penisring med Metallkuler

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: