We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection
kr 999,00
God pris
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection  1
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection  2
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection  3

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection

4.5 (1)
kr 999,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection er et lekkert sett med sexleketøy, som dere kan nyte sammen.

Settets midtpunkt er den diskrete og kraftfulle We-Vibe Tango vibratoren, som gir målrettet og effektiv stimulering.

Vibratoren kan f.eks. brukes til stimulering av klitoris og til å pirre de andre erogene sonene på kroppen. Dermed kan Tango nytes både under forspill og sex.

Utover Tango inneholder settet også en Glow G-punkts stimulator og en Dusk prostata stimulator.

De kan begge brukes til manuell stimulering eller sammen med vibratoren, hvis dere ønsker ekstra pirrende opplevelser. Når dere stimulerer G-punktet og prostata, får dere muligheten til å oppleve dype og intense orgasmer.

Alle delene i settet er 100% vanntette, som gjør at dere kan nyte dem hvor dere enn har lyst. Vibratoren har 8 forskjellige vibrasjonsprogrammer, som er enkle å skifte mellom. En lampe i bunnen av vibratoren blinker når batterinivået er lavt.

Vi anbefaler at dere bruker et godt vannbasert glidemiddel, sammen med We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection. Det vil gjøre leken enda mere levende og glidende.
Detaljer
WE-VIBE TANGO VIBRATOR
MATERIALE: ABS plast.
FTALATFRI: Ja.
LENGDE: 8 cm.
BREDDE: 1,6 cm.
VEKT: 40 gram.
VANNTETT: Ja.
BATTERITYPE: Oppladbart litium.
LADER: USB lader medfølger.
VIBRASJONSTID: Opp til 2 timer - indikator ved lavt strømnivå.
LADETID: 90 minutter.
VIBRASJONSNIVÅ: 8 forskjellige.
LYD NIVÅ: Lydsvak.
INTERFACE: 1 knapp.
MANUAL: Engelsk.

WE-VIBE GLOW G-PUNKTS STIMULATOR
MATERIALE: Silikon.
LENGDE: 14,3 cm, hvor ca.12,5 cm kan innføres.
DIAMETER: 3-3,6 cm.

WE-VIBE DUSK PROSTATA STIMULATOR
MATERIALE: Silikon.
LENGDE: 9,4 cm, hvor ca. 6 cm kan innføres.
DIAMETER: 3 cm.

ANBEFALT GLIDEMIDDEL: Bruk alltid vannbasert glidemiddel sammen med We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection. VARENUMMER: 14611.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
En kombinasjon av høy kvalitet

Tango er min nye favorittleke! Det er et lite påtrengende og hyggelig kraftsenter. Tangos vibrasjon er intens og buldrende, og er relativt stille (ikke en del av et annet rom). Tango tilbyr 8 (4 jevne + 4 rytmiske) vibrasjonsinnstillinger, og den formede spissen gjør at vibrasjonen kan påføres et større område eller på et sted. Denførste intensiteten til de jevne vibrasjonsinnstillingene er allerede tilstrekkelig for meg, og garanterer en orgasme på noen få minutter. Jeg anbefaler å lade Tango pået rett underlag, samtidig som du sørger for at ladeterminalene er på plass. Ellers kan kontakten løsne lett, og enheten vil ikke lades skikkelig selv om ladelampen lyser.Jeg vet ikke hvordan jeg skal vurdere Dusk som en prostatastimulator, men Dusk fungerer også som et hjelpemiddel til Tango for kvinner som ønsker å frigjøre hånden forandre aktiviteter, eller unngå vibrasjoner som overføres fra Tango til hånden . Jeg festet Tangoen til Dusk, som jeg smurte et vannløselig glidemiddel på og plasserte deni skjeden min, og brakte Tangoen i kontakt med klitoris. Samtidig kan Tango også beveges ved å lage kegel, noe som fører til en deilig måte å trenebekkenbunnsmuskulaturen på. Helt fantastisk! Denne komboen som Epiphora foreslo var en av grunnene til at jeg kjøpte Pleasure Mate Collection i stedet for bare Tango. Detglatte designet til Glow G Point Stimulator passer godt til min anatomi. Det er en åpning i enden av Glown, hvor Tango kan settes inn hvis du vil at Glown skal vibrere. Jegsynes Glow demper Tangos vibrasjoner for mye, så jeg prøvde Glow for G-punktstimulering og Tango for klitorisstimulering samtidig. En fornøyelig kombinasjon som ville værtenda bedre hvis Glow var lengre, da den er for kort, og jeg ikke får skikkelig tak i den når jeg bruker den alene (spesielt når jeg bruker glidemiddel). Glow er ogsåvanskelig å rengjøre fra innsiden hvis det har samlet seg glidemiddel, fordi innsiden ikke kan ses eller nås ordentlig uten andre hjelpemidler. Selv om jeg konsekventbruker hele settet, tror jeg definitivt at stjernen er Tango, med Glown på andreplass. Poengsummen min reduseres ytterligere av nøyaktigheten som kreves for å laste Tango,vanskeligheten med å rengjøre Glown, og det korte lemmet. Jeg anbefaler Pleasure Mate Collection til de som ser etter kvalitetsleker laget av trygge materialer, som leteretter en god vibrator samt muligheten til å kombinere den med G-punkt og prostatastimulering. Samtidig bør du også kjøpe et godt vannløselig glidemiddel (som SliquidH20), som forsterker nytelsen ytterligere. Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no