7-delers Bondage-sett
7-delers Bondage-sett
Spar 37%
kr 249,00
Spar 37%
7-delers Bondage-sett  1
7-delers Bondage-sett  2
7-delers Bondage-sett  3
7-delers Bondage-sett  4
7-delers Bondage-sett  5
7-delers Bondage-sett  6
7-delers Bondage-sett  7
7-delers Bondage-sett  8
7-delers Bondage-sett  9
7-delers Bondage-sett  10

7-delers Bondage-sett

4.5 (5)
kr 399,00 kr 249,00
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Ønsker du å eksperimentere med bondage? Så er dette lekre 7-delers bondage settet, fra Toy Joy, ideelt for deg. Settet inneholder alt hva du har bruk for, til frekke og pirrende bondageleker. 

Settet inneholder:

- En svart gagball, med luftehuller, som er perfekt til dominansleker. Snoren er 1,9 cm bred og kan justeres fra 44-62 i omkrets. Selve gagballen, som er laget i plast, er 4,2 cm i diameter.

- Et svart blindfold. Berøringer vil føles mere intense når synssansen settes ut av spill, og de andre sansene vekkes til live. Blindfoldet er laget i kunstskinn med en myk bakside. Den har også en strikk, for å ha rundt hode, som kan utvides 49-76 cm.

- Et mykt svart bondagetau, som kan brukes til japansk bondage.

- To brystklemmer i metall, som kan justeres til hvor stort trykk man ønsker. Begge klemmene er pyntet med en liten lilla bjelle, som kan høres hver gang du beveger deg.

- En 45 cm lang, svart floggerpisk i kunstskinn. Den kan brukes til myke og pirrende slag, som kan merkes uten at det gjør vondt.

- Et justerbart halsbånd, som passer til en omkrets på 36-44 cm. Halsbåndet leveres både med en hengelås og en 118 cm lang rem, med karabinkroker, som kan brukes som et hundebånd.

- To mansjetter, 5,5 cm bred, i kunstskinn med en myk bakside. Mansjettene er justerbare fra 13,5-23 cm og kan brukes hver for seg, eller festes til halsbåndet.

Settet er spesielt velegnet til dere som vil prøve bondage for første gang, og dere som vil utforske hverandre med pirrende sexleker.

Detaljer

MATERIALE: Kunstskinn, metall, plast, bomull og strikk.
JUSTERBAR: Ja.
MÅL, MANSJETTER: 13,5-23 cm. i omkrets og 5,5 cm i bredden.
MÅL, HALSBÅND:  36-44 cm i omkrets og 5 cm i bredden.
MÅL, BLINDFOLD: 49-76 cm i omkrets.
MÅL, GAG BALL: 44-62 cm i omkrets og 4,2 cm i diameter.

VARENUMMER: 13649.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Overrasket over kvaliteten

God kvalitet for prisen. Jeg hadde fryktet litt at det ville være produkter i dårlig kvalitet siden du fikk så mye for 300 kr, men jeg ble positivt overrasket.

-
5 5 1
Kjøpt og brukt (og brukt igjen, og igjen)

– Floggeren virker liten, men den er enkel å bruke og du trenger å bruke litt kraft for at den skal gjøre skikkelig vondt. Holder du den stødig, er den fantastisk å bruke. Lyden er heller ikke dårlig. – Kragen og båndet er også enkle å bruke. Kragen kan være litt skarp i kantene hvis du ikke lar den "forme" seg nok og bliskikkelig rund. Ikke noe som reduserer kvaliteten på leken, bare en liten detalj. Låsen er imidlertid litt spinkel, det samme er nøklene. Jeg er imidlertid ikke i tvil omat den kan "rives av" hvis den fjernes veldig raskt. - Gagen er noe av det beste i settet. Metallringene kan se ubehagelige ut å ha på seg, men det er de ikke. –Øyenbindet er litt stort og stenger ikke alt ute alt lys. For eksempel kan du se ut gjennom hjørnene ved nesen. Det er imidlertid enkelt å bytte og du kan bruke et skjerf istedet. - Mansjettene er blant mine favoritter i settet. Enkle å justere for å passe håndleddet og det er umulig å snu dem feil vei (med mindre du snur dem opp nedaltså), så bare ta dem på, stram og snu til D-ringene er der du vil ha dem. Lengden på kjedet er passe og det det føles som om man bare kan bevege seg "nok" menman kan egentlig ikke det og det er irriterende på den gode måten. – Tauet er god kvalitet som ikke svir med mindre du prøver å få det til å svi. Den kan enkeltmonteres og skjules – Brystvorte-klemmene er også enkle å sette på, og skruen sørger for at de ikke strammer for mye. Ikke mer å si da de fungerer som beskrevet.Klokkene er enkle å fjerne hvis de blir for irriterende. Så: Alt fungerer som beskrevet og det kunstige skinnet føles deilig og mykt. Blindfoldet dekker ikke 100 %, menfortsatt rundt 90-95 %. Rosebladene er en morsom detalj som ikke bør glemmes. Les mer

-
5 5 1
Fantastisk sett!

Først og fremst reflekterer selve settet og kvaliteten prisen. Settet er veldig bra hvis du vil prøve dominans med partneren din. Alle nødvendige delene er der når det hele blir litt intimt og farlig. Les mer

-
5 4 1
Utmerket sett for nybegynnere

Settet er et godt kjøp for de som ikke har spesielt kinky sexleketøy og ønsker å utvide samlingen sin med en gang. Samboeren min og jeg brukte settet godt, og spesielt skinnmansjettene, som var av ganske god kvalitet i forhold til prisen. Selv med svært små håndledd kunne de lett justeres og passe stramt nok på. Selve lenken mellommansjettene ga litt for mye plass til å bevege hendene, men et tau, et stoffstykke eller en enkel karabinkrok kan enkelt fikse dette. Tauet er ca. 5 meter langt og god åbruke, men du må kjøpe noe annet materiale hvis du vil lage mer kunstferdige bindinger. Gagen fungerer fint hvis du har en normal munn. Hvis du har et litt mindre bitt kandet forårsake smerte i kjeven. Så du bør bare sjekke hvor mye subben din kan gjespe. Luftehullene er et veldig fint tillegg. Selve pisken er ikke superlang og er derforikke superskremmende. Men riktig holdning (eller bind for øynene) kan hjelpe her. Kragen og båndet til den er godt laget. Kragen var imidlertid litt bred og ikke helt stramnok for oss. Hvis subben din har en liten hals, bør du sannsynligvis kjøpe en annen. Båndet kan imidlertid brukes til alle typer halsbånd. Brystvorte-klemmene fungerer somde skal, og har en mekanisme slik at du kan justere hvor stramt de skal sitte, noe som er veldig greit. Man må imidlertid passe på at plastputene på enden ikke løsneretter bruk. Oppbevar dem i en liten boks, da burde de holde seg. Klokkene er enkle å ta av, noe vi endte opp med å gjøre. Øyenbindet er nok det minst nyttige i settet, dadet egentlig ikke gjør at man ikke an se. Alt i alt et utmerket sett spesielt til prisen. Jeg vil spesielt anbefale til nybegynnere som ønsker å utforske kinky produkteruten å investere en formue i lakk og skinn. Les mer

-
5 4 1
Kanon start pakke

En meget god startpakke før uvante og vante! Inneholder de grunnleggende tingene og er bare å komplettere med etter hvert! Og at alt var i lær gjorde den bare endu bedre! Kan anbefales veldig sterkt Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no