Anal Angler Analstav
Anal Angler Analstav
kr 169,00
3 for 250,-
Anal Angler Analstav  1
Anal Angler Analstav  2
Anal Angler Analstav  3
Anal Angler Analstav  4
Anal Angler Analstav  5
Anal Angler Analstav  6

Anal Angler Analstav

3.4 (2)
3 for 250,-
kr 169,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

You2Toys Anal Angler Anal Stav er perfekt for eksperimentering av anal stimulering. Man kan bruke begge endene på anal staven, alt etter hvilken stimuasjon du ønsker.

Den ene enden er smal, glatt og har en kule i enden, med en diameter på 2 cm. Den andre enden har mange kuler, som gradvist blir større, slik at du kan venne deg til fyldigere stimulering i ditt eget tempo. Kulene går fra 2,5-3,5 cm i diameter.

Anal Angler er 25 cm lang og er laget i fast, men fleksibelt, materiale, som gir deg målrettet stimulering. Vi anbefaler at du samtidig bruker et silikonbasert glideiddel, da kroppen ikke naturlig produserer glidemidler analt.

Detaljer

MATERIALE: TPE.
LENGDE: 25 cm.
DIAMETER: 2-3,5 cm.
BRUKERMANUAL: Dansk, engelsk, tysk, fransk m.fl.

VARENUMMER: 14173.
Anmeldelser
3.4
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Bra

Eneste å utsette på denne er materialet den er laget i, få denne i moderne glatt silikon så er den perfekt til oppvarming, enkel å rotere via skaftet når den er inne. Kunne vært litt større/flere kuler. Bra form, god å holde i. Les mer

-
5 4 1
Helt grei, men ikke noe spesielt.

Ser ut som mye gøy! Snodig å holde. Positiv. Myk, men stiv. God flex. Spretter fint tilbake. Overflate gir følelse av god kontroll selv med glidemiddel. Gleder meg til å teste begge ender. Nesten ikke lukt. Litt kjemisk lukt om man holder nesen nesten intil, men ingenting som var overveldende. Etter testing, så vil jeg si at produkter er ok.Ikke noe overveldende resultat. Litt vond å holde i når glidemiddel sklir nedover. Den tynne enden kan bli litt for intens da klumpen er litt liten, så det blir en littskarpt punkt. den ruglete siden derimot var faktisk ganske god å bruke, men der manglet noe for å gjøre følelsen komplett. Vet ikke helt hva. Fint produkt. mulig bedre meden partner. Les mer

-
5 3 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no