Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
En kvinne som holder en vibrator En kvinne som holder en vibrator
Merker
Content Specialist
Publisert:28/05/2024

Biird: Der Skjønnhet Møter Nytelse

Innholdsfortegnelse

Med utallige alternativer for sexleketøy og merker der ute, kan det være et herlig, men skremmende eventyr å finne en ny nytelsesvenn. Enten du allerede har funnet din(e) favorittleke(r) eller fortsatt er på jakt etter de som passer perfekt sammen, er det ett merke du ikke kan gå glipp av: Biird.

Biird er et nytelsespositivt merke fra Nederland, ledet av kvinner, som er opptatt av å omdefinere moroa på soverommet (og utenfor), samtidig som de visker ut grensene mellom nytelsesleker og estetisk innredning.

Møt og Hils på Dagens Hovedroller

Fra klitorisvibratorer og G-punktsdildoer til penisringer og buttplugs, Biird har noe for enhver smak og humør.

I dag gleder vi oss til å introdusere deg for fem av våre favorittleker fra deres fantastiske kolleksjon - så gjør deg klar til å møte noen av skuespillerne og kanskje finne dine nye soveromsvenner mens vi er i gang!

Gii: Showets stjerne

En G-punktsvibrator

Å åpne et av Biirds produkter er virkelig en unik opplevelse, fra de vakkert designede eskene og lekene til det gjennomtenkte tilbehøret og oppbevaringsposene. Men med Gii blir opplevelsen enda mer spesiell!

For de som leter etter mykere, mildere vibrasjoner, er Gii din nye bestevenn. Ikke bare tilbyr den noen av de mildeste vibrasjonene vi noensinne har opplevd, men den er også hviskende stille. Perfekt for de sene møtene om kvelden når du trenger å være diskret.

Men ikke la deg lure av den milde siden. Hvis du foretrekker mer kraft, har Gii det du trenger. Med åtte intensitetsinnstillinger på alle vibrasjonsmodusene finner du den perfekte innstillingen og intensiteten for å treffe akkurat det rette stedet, enten du ønsker indre eller ytre nytelse. 

Gii er vanntett og vakkert designet både innvendig og utvendig, og leveres med en luksuriøs fløyelspose til oppbevaring og tre søte påstrykningsmerker. Disse små detaljene gjør Gii til noe helt unikt og definitivt til en av våre favoritter.

Evii: Den forbudte frukten du ikke kan motstå

En dråpeformet vibrator på et ladebrett

Med sin dråpeform, myke silikon og lekne farger er Evii definitivt en fryd for både øyne og sanser. 

Med doble motorer, en på tuppen for målrettet stimulering og en på bunnen for dype rumlende sensasjoner, har du all den allsidigheten du trenger for å massere dine søte punkter akkurat slik du liker det. 

Og det er ikke alt! Evii leveres med et luksuriøst ladebrett som er utformet som et smykkebrett, slik at du kan vise frem den dråpeformede perlen sammen med favoritttilbehøret ditt. Flott, ikke sant? Oh-la-la, ja!

Men ikke vær redd, hvis du vil være litt mer diskret, følger det også med en egen oppbevaringspose som holder den lille gledeståren din trygg og ren, alltid klar til neste gang.

Regii: Hvem sa at to er en for mye?

To buttplugs

Selv om Biirds vibratorer er virkelig herlige, fortjener silikonleketøyene deres like mye ros. 

Så møt Regii: en duo av små og mellomstore plugger laget av silkemyk silikon i en fantastisk blå farge.

Perfekt for de som ønsker å dyppe tærne i bakdørslek eller for de mer erfarne som ønsker å utvide sin analleketøy -samling.

Dette drømmeteamet har koniske spisser for enkel og smidig innsetting og en bred base som ikke bare sørger for at de sitter komfortabelt på plass, men også gjør det enkelt å ta dem ut igjen. 

Pixii: Energigivende ekstase

En rosa G-punktsdildo

Hvis du er som oss og elsker den energigivende skjønnheten i krystaller, så si hei til Pixii, Biirds nydelige G-punkts dildo laget av fantastisk rosékvarts.

Med en pæreformet spiss og et perfekt buet skaft designet for målrettet G-punktsglede, er denne lille perlen så vakker at du kanskje slites mellom å bruke den eller vise den frem. Spoiler: Du kan absolutt gjøre begge deler!

For eventyrlystne sjeler og entusiaster av temperaturlek der ute er Pixii en drøm som går i oppfyllelse. Legg den i kjøleskapet for en kjølig opplevelse, eller kjør den under varmt vann for dampende sensasjoner.

Kalii: Dobbeltsidig glassglede

En glassdildo

Sist, men absolutt ikke minst, har vi Kalii, en fascinerende håndlaget dildo med to ender laget av borosilikatglass og ferdig i en fantastisk lilla regnbuefarge.

Hver ende av Kalii byr på ulike opplevelser, slik at du kan utforske og finne det som føles best. Enten du er i humør for en glatt eller riflet opplevelse, er det buede skaftet designet for å treffe akkurat det rette stedet hver gang.

Akkurat som sin slektning Pixii, er Kalii perfekt for deg som elsker å eksperimentere med temperaturlek eller vil prøve deg frem. Materialet i borosilikatglass gjør den ikke bare holdbar, men sørger også for at den holder på temperaturen lenger, noe som gir deg en bedre sanseopplevelse.

Fly høyt med Biird

Og der har du det - en sniktitt på noen av våre favorittleker fra dette fortryllende merket.

Biird tilbyr noe for alle som ønsker å forbedre sine intime stunder, fra det utsøkte designen på produktene deres til de herlige opplevelsene de tilbyr.

Så spre vingene og gå på oppdagelsesferd i Biirds lekne kolleksjon. Og hvem vet? Din neste favorittvenn er kanskje bare et pip unna.

Ulike sexleketøy plassert ved siden av hverandre

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful