TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Anal sexleketøy for kvinner

Vi har et stort utvalg av sexleketøy til anal bruk for kvinner. Vi har anal sexleketøy for kvinner som er nybegynnere innen analsex, og for dem som har litt mer erfaring. I vårt sortiment finner du blant annet analplugger, analdildoer, glidemidler til anal bruk og muskelavslappende sprayer.

Mest solgte produkter

Anal sexleketøy for kvinner - lekende lett

Utforsk mulighetene med anal sexleketøy for kvinner

Er du nysgjerrig på anale utskeielser? Utforsk stimulering med anal sexleketøy for kvinner, og opplev en annerledes og intens nytelse. Ta de første skrittene med de nybegynnervennlige produktene som en klassisk buttplugg, eller utforsk mer avansert anal lek med analkuler eller en analdildo. Mulighetene er mange.

Analstimulering kan gi stor nytelse, og for mange kvinner kan det bidra til en mer intens orgasme enn ved ren vaginal stimulering. Det er ekstra viktig med god hygiene når du eksperimenterer med analsex og analstimulering med sexleketøy. Derfor ligger en stor del av nytelsen også i en god hygienerutine, hvor du får skyllet eventuelle urenheter vekk før leken går i gang.

For alle kvinner, uansett nivå

Uansett hvilket nivå du er på, og hvor mye eller lite erfaring du har med analsex, kan du være sikker på at du finner noe som passer deg blant vårt store utvalg. Alle kvinner er naturligvis forskjellige. Hvis du er helt ny på området, og bare har lyst til å utforske mulighetene i et rolig tempo, finnes det massevis av anal sexleketøy for kvinner som er nybegynnere. Dette leketøyet er mindre i bredde og lengde, sånn at det er enklere å gå i gang med.

Har du derimot erfaring med anal stimuli fra før og vil løfte dine anale eventyr til nye høyder, finnes det naturligvis også større varianter, som f.eks. store anal plugs, store analdildoer, dildoer til strapon eller også dildoer med vibrator til analt bruk. Sistnevnte kan tilføre en ekstra pirrende fornemmelse, da den især kan påvirke de følsomme nervene i og rundt anus. Felles for alt anal sexleketøy for kvinner som du finner hos oss, er at utstyret har en fot eller stopper i bunnen. Dette har vi valgt, fordi det gir deg en sikkerhet og trygghet, så dine anale opplevelser blir en suksess. Så uansett hva du er på jakt etter, kan du finne det her hos Sinful.

Varm opp med analleketøy

Kanskje har partner ymtet frempå at analsex kunne være interessant? Kanskje har du selv et ønske om det? Uansett hva dere drømmer om, er det en god ide å varme opp med sexleketøy før dere går over til reel analsex. Som med alt annet skal kroppen varmes opp. Det krever litt tid og kjærlighet før anus slapper av. Her er fingrene eller anal sexleketøy for kvinner (eller menn) ideelt. Ved analsex, hvor penis innføres, kan det for mange kvinner være vanskelig å kjenne på nytelse. Med anal sexleketøy for kvinner kan hun i stedet få bygget mer følelse opp i leken, så man bedre kan fornemme og merke, hva som føles godt. På denne måten får begge parter også en bedre opplevelse, som gir lyst til mer.

En annen og utrolig viktig ting, er å bruke anal glidekrem. Anus produserer ikke selv noen naturlig form for glidemiddel, så det er uhyre viktig å smøre alt godt inn, før man starter. Noen foretrekker å påføre litt analglidekrem på fingeren, og føre denne inn i anus. Dette kan være en fin måte å starte på, fordi man på denne måten venner seg gradvis til situasjonen, og kan deretter indføre et stykke analleketøy når man er klar til det. Riktig god fornøyelse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful