Bodywand Aqua Mini Oppladbar Vibrator
Bodywand Aqua Mini Oppladbar Vibrator
Spar 43%
kr 499,00
Spar 43%
Bodywand Aqua Mini Oppladbar Vibrator  1
Bodywand Aqua Mini Oppladbar Vibrator  2

Bodywand Aqua Mini Oppladbar Vibrator

4.3 (3)
kr 879,00 kr 499,00
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Bodywand Aqua Mini Oppladbar Vibrator er en oppladbar vibrator som lades via USB. Den slekter på de kjente Magic Wand-vibratorene, blant annet kjent gjennom Sex and the City. Denne varianten fra Bodywand gir svært effektive og intense vibrasjoner og har hele åtte vibrasjonsmuligheter å velge mellom, som enkelt styres med en One-Touch Speed Control.

Vibratorens fleksible hode er trukket i silikon av høy kvalitet og som føles myk og behagelig mot huden, særlig hvis du i tillegg benytter den sammen med en vannbasert glidekrem.

Aqua Mini er vanntett og kan derfor benyttes både i dusjen og badekaret. De kraftige vibrasjonene gjør også wanden som et opplagt valg til kroppsmassasje.

Vibratoren er enkel å rengjøre: skyll den enkelt under varmt vann, og bruk etterfølgende en sexleketøysrengjøring for ekstra høy hygiene.

Vibratoren er oppladbar, og etter 1,5 time med oppladning, er den klar for 45 minutters utsøkte og pirrende fornøyelser.

Detaljer

MATERIALE: Silikon og plast.
MÅL: Lengde: 16 cm. Diameter: 3,2 cm.
VANNTETT: Ja.
VIBRASJONER: 8 forskjellige muligheter.
OPPLADBAR: Ja.
INTERFACE: One-Touch Speed Control.

VARENUMMER: 14949.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Perfect

Jeg har drømt om en Magic Wand helt siden jeg så den i life-as-a-single serien. Den originale versjonen med ledning inspirerte meg ikke til å kjøpe den. Heldigvis ventet jeg, og nå kjøpte jeg denne ladbare dingsen i passe størrelse. Nydelig orgasme. Jeg føler meg fortsatt rastløs selv om jeg brukte den om morgenen. Silikonen følesfløyelsmyk mot huden, og Vibratoren er heller ikke for sterk når den kjærtegner brystene. Les mer

-
5 5 1
Litt svake vibrasjoner

Min kones mening var at vibrasjonene var for svake; Satisfyer 2 er fortsatt det beste kjøpet til dags dato. Selv en av de små vibratorene på størrelse med en tommelfinger har mer kraft enn denne. Å slå den av er komplisert, og du må holde knappen nede lenge for å slå den av. Ellers er produktets kvalitet og materiale bra. Les mer

-
5 3 1
Perfect

Den er faktisk oppkalt etter størrelsen, men det betyr ikke at den er mini når det gjelder kraft. Ekstremt effektiv, akkurat passe, virkelig fin og stille. Et stort pluss for at den er vanntett og USB-lading. Jeg ville nesten ikke slå den av! Verdt hver krone! Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no