Doxy Massager Magic Wand

Klikk på bildene for å forstørre

Doxy Massager Magic Wand

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 295,00

kr 1 095,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  Doxy Massager er en kraftig engelsk Magic Wand vibrator, som leverer hver gang. Den lekre og svarte Magic Wand settes i stikkontakten og du kan derfor nyte den så lenge som du har lyst til, uten at du behøver å tenke på batterier eller å lade den.
   
  Doxy er den ideelle Magic Wand for deg som foretrekker dype og effektive vibrasjoner. Inspirert av den originale Hitachi Magic Wand, så er hodet støpt i aluminium, som gir dypere vibrasjoner, som når lengere inn i huden, sammenlignet med Magic Wands som har et hode fremstilt i plast. Hodet er dekket med et tykt og mykt allergivennlig materiale, som gjør wanden veldig behagelig å bruke. Vi anbefaler at du bruker et godt glidemiddel sammen med Doxy, slik at wanden sklir bedre over huden og massasjen derfor føles enda bedre.
   
  Med Doxy Massager får du en flott og stilren Magic Wand, som enkelt kan innstilles til det vibrasjonsnivå som du ønsker. Du tenner vibratoren på power-knappen og skru så opp eller ned på plus- og minusknappene, alt etter hva du syns er mest deilig.
   
  Hvis du ønsker å bruke Doxys pulserende program, skal du slukke vibratoren og deretter holde nede power-knappen litt. Når det pulserende programmet begynner, vil du kunne justere programmets intensitet. Når du vil skifte til allminnelige vibrasjoner, slukker du Doxy og tenner den igen som normalt.
   
  Etter bruk burde du frakoble Doxy Massager og rengjøre den med en fugtig klut og evt. en Sexleketøys Rengjøring. Doxy er IKKE vanntett, og du bør derfor ikke skylle den eller dekke den i vann.
   
  Doxy Massager produseres i England og er 100 % for ftalatfri og lateksfri.

  Detaljer

  MATERIALE: Kvalitets plast, aluminium og mykt skum.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEKSFRI: Ja.
  ALLERGIVENNLIG: Ja
  LENGDE, VIBRATOR: 35 cm.
  DIAMETER: 6,2 cm.
  VANNTETT: Nei.
  BATTERITYPE: Ledning.
  LENGDE, LEDNING: Ca 3 meter
  VIBRASJONSNIVÅER: Multi-Speed.
  LYDNIVÅ: Over middel.
  INTERFACE: 3 knapper.
  MANUAL: Engelsk.
  VIBRASJONSINTENSITET: 3000-9000 RPM.
  KAN BRUKES SAMMEN MED: Vannbasert og silikonbasert glidemiddel.
  OBS: Må ikke brukes sammen med oljebaserte glidemidler m.m.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Kraftigere enn magic wand! Skikkelig bra, veldig kraftig og gode vibrasjoner. Lang ledning som er praktisk for mer.. avansert lek. Låter litt som en betongdrill men vært det
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Once you go Doxy you never go back Jeg har alltid hørt folk si at de aldri går tilbake til en annen wand etter å ha prøvd doxy, og nå forstår jeg hvorfor! Super spent åpnet jeg pakken og tok ut staven. Den var større enn min andre wand, og litt tyngre, men det gjorde meg bare enda mer spent for jeg tenkte på hvilke kraft det måtte være i den. Og jeg tok ikke feil!

  Jeg plugget den i og trykket meg litt frem og tilbake på vibrasjonene, og ble så interessert i hvordan den måtte føles på klitorisen min at jeg prøvde den der og da. Vibrasjonene er dype og kraftige, selv på det laveste nivået. Jeg kom så fort at jeg nesten ikke rakk tenke! Når samboeren kom hjem fra jobb viste jeg han det samme og han, som meg ville teste vibrasjonene så vi prøvde den sammen. Siden de er så dype og kraftige kunne han føle dem ti ganger bedre enn med min gamle wand når vi hadde sex.

  Alt i alt mega imponert, og hva så om den bråker mye? Man kan ikke forvente annet med en wand, når noe vibrerer så kraftig må det nesten lage litt lyd.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Fantastisk god Kraftig og lett å bruke, lett å rengjøre, litt vel mye lyd i, men verdt det når man får orgasme på orgasme
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  A real powerhouse! I was determined to try out the Doxy after reading the Oh Joy Sex Toy review, and I am so glad I did. My previous experience was with a LELO Smart Wand (Large), and I can honestly say that wand doesn't hold a candle to the Doxy! The body is plastic (not the classiest material, but hygienic) and the head is made of soft PVC. This wand will absolutely give you an orgasm - and another, and another... It's quite loud, but totally worth it for the intense vibrations. One of my favorite toys for sure.
  5 4 1

  Du anmelder: Doxy Massager Magic Wand

  Hvordan bedømmer du produktet? *