Doxy

Doxy utvikler noen av verdens kraftigste magic wands. Uansett om du vil bruke dem til deilig massasje av ømme muskler, eller til dype, rungende vibrasjoner til ditt hellige spot, er Doxy det riktige valget. Disse produktene har blitt utrolig populære, og det er ikke uten grunn.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 10 produkter

Doxy - verdens kraftigste vibratorer og massagewands

Doxy wands grunnleggere

De britiske, Cornwall-baserte Doxy er et ordentlig newcomer merke på markedet innen erotisk leketøy og tilbehør. Ikke desto mindre har de valgt å spesialisere seg i å designe et av verdens mest kjente og elskede produkter, nemlig wanden. Hvis du ikke allerede vet hva en wand er, så kommer det et lite resymé her. Den opprindelige Doxy wand, Magic Wand, ble funnet opp allerede i 1968 av japanske Hitachi. Jepp, det er en stund siden. Redskapet var på ingen måte tiltenkt seksuelle formål, men ble faktisk lansert som et ganske normalt massasjeapparat, som en effektivt hjelp mot spenninger i nakke, skuldre og rygg. Kvinner fant ganske fort ut at den vibrerende staven kunne noe annet og mye mer spennende, enn kun å forløse anspente muskler. Og når de først hadde funnet ut av det, gikk det ikke lang tid før Hitachis vidunderoppfinnelse forståelig nok var revet vekk fra hyllene. Wanden har sånn sett aldri mistet hverken aktualitet eller popularitet i soverommet, og derfor har Doxy vært kloke nok til å utvikle klassikeren, som nå både henvender seg til menn og kvinner, singel som par, og vil aldri noensinne risikere å gå av mote. Don’t fix it if it ain’t broken, som man sier.

Markedets kraftigste vibrator

En Doxy vibrator er ikke et leketøy for sarte sjeler. De lager nemlig markedets definitivt kraftigste magic wand. Dette betyr at du aldri går i helt galt med en vibrator massager som denne, fordi den er utrolig effektiv, uansett om du velger å bruke den til wellness og kroppsmassasje eller i forbinnelse med frekk solo- eller parleker - og den leverer hver eneste gang. Hvorfor? Fordi Doxy produserer vibratorerer og wands i vaskeekte high end kvalitet, uten at gå på kompromiss med hverken funksjonalitet eller design. Samtlige staver som kommer fra denne produsentens hånd er nemlig fremstilt med massasjehoder støpt i aluminium og betrukket med mykt, skumaktig materiale, som gir deg helt unike og ekstra dype vibrasjoner. Er du nybegynner og på utkikk etter verdens mest populære tryllestav til din egen nattbordsskuff? Så bør du absolutt vurdere den ultra stilfulle Doxy Massager Original Magic Wand, som er utstyrt med både vibrasjonsprogrammer og pulserende programmer, og også kan kobles til en stikkontakt. Hvis du er klar til en litt villere utgave? Så gi den intense, eksklusive og prisvindende Doxy Die Cast Magic Wand et forsøk. Den er støpt i luksuriøs titanium og aluminium, og kommer med et massasjehode av medisinsk silikon. Den er ikke for pingler - bare sånn at du er advart.

Sånn bruker du en Doxy wand

Hvis du ikke har prøvd en wand før, eller bare er ute etter litt inspirasjon til hvordan du (og sexpartneren din) får maksimal nytelse og utbytte av den magiske stavens egenskaper, så kommer det her et par nyttige tips og tricks. Doxys wands er alt annet enn diskré, så sørg for at du kan tilfredsstille og leke med deg selv (eller din partner) et sted hvor du ikke blir forstyrret. Bruk masser glidekrem når du stimulerer deg selv - følelsen er en helt, helt annen med smøring. Start på laveste vibrasjonsnivå, sånn at du er godt varm og opphisset før du øker hastigheten og styrken. Eksperimenter med edging-teknikken, og la deg selv komme helt til kanten av orgasmisk eksplosjon før du eksploderer i klimaks. Vil du ha det allerbeste ut av din wand, så pimp den opp med lekkert tilbehør. Gå på frekk oppdagelse blant våre wand accessories, og forvandle yndlingsstaven din til en intens G-punktsvibrator (eller prostatastimulator hvis du er mann), eller få dobbelt opp på nytelse med det populære rabbittilbehøret, som både stimulerer deg innvendig og masserer din klitoris samtidig. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no