Fetish Fantasy Glide Dildostang
Fetish Fantasy Glide Dildostang
kr 1 295,00
Fetish Fantasy Glide Dildo Stang med fjeder
Fetish Fantasy Glide Dildo Stang med fjeder

Fetish Fantasy Glide Dildostang

kr 1 295,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse
Fetish Fantasy Glide Dildostang med fjær er det perfekte hjelpemiddelet for deg som gjerne vil ha mer frihet når du leker med dildoen din. Stangen virker som en slags forlenger som dildoen settes fast på, og med den åpner det seg en ny verden av muligheter for dildolek. Man kan bli fristet til å kalle Fetish Fantasy Glide for en sexmaskin, der du selv er motoren!

Bruk Fetish Fantasy Glide Dildostang i misjonærstillingen, doggy style, stående, ligegnde, knelende eller bakfra - enten alene eller sammen med en partner. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hvordan du kan bruke den.

Fetish Fantasy Glide Dildostang har en innebygd fjær virker etter samme prinsipp som en hoppestokk som fjærer når den blir presset mot gulvet, veggen eller lignende. Den enden av dildostangen som brukes til fjæring er montert med en gummikloss som sørger for at overflater ikke blir skadet. Den andre enden av Fetish Fantasy Glide ender i to håndtak som gjør stangen lett å bruke. Det er både et EZ-Grip-håndtak som går i ett med stangen, og ett påmontert håndtak på siden av stangen.

Sammen med Fetish Fantasy Glide får du både et blindfold og to forskjellige dildoer som du kan skifte mellom. Begge dildoene er 100% ftalat-fri og skal skrus fast på dildostangen før bruk. Den tynne og litt kjegleforma dildoen passer godt til analsex, mens den glatte dildoen passer til både vaginal- og analsex.
Detaljer
MATERIALE: Stangen er av metall. Håndtakene er av ABS-plast. Dildoene er av gummi.
FTALAT-FRI: Ja. VARENUMMER: 13420.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fremdeles sin første anmeldelse til gode. Hjelp andre - gi oss din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no