TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Pocket pussy og realistisk vagina

Er du på jakt etter et onaniprodukt som simulerer følelsen av et samleie? Da bør du prøve en pocket pussy eller realistisk vagina. En lommevagina føles naturtro og kan nytes på akkurat den måten du ønsker.

Realistiske opplevelser med pocket pussy og realistisk vagina

Pocket pussy - et perfekt onanihjelpemiddel

Er onanistundene blitt rutinepregede? Og får du ikke lenger den samme tilfredsstillelsen ved å bare bruke hånden? Da er en pocket pussy midt i blinken for deg. Den gir deg en mer realistisk onaniopplevelse da den både ser ut og føles som en ekte vagina. Hvis du vil imitere følelsen av samleie med en kvinne er det altså et perfekt hjelpemiddel. I likhet med kvinners vaginaer er dessuten hver pocket pussy unik, så hvis du vil ha sex med mer enn en "kvinne" kan du bare gå til innkjøp av flere forskjellige modeller.

Mange av produktene her på siden er dessuten formet etter vaginaen til kjente pornostjerner som Belladonna, så du kan også late som om du har sex med en eller flere av dine favorittdamer. I tillegg kan du enkelt ta med deg drømmedamen din på tur, da en pocket pussy er liten nok til å pakkes vekk i sekken, jakkelommen eller kofferten. Du kan dermed nyte realistiske onaniopplevelser på farten, enten du skal på ferie eller bare på jobb eller skole. Hvis du derimot vil ha mer enn bare en vagina, har vi også en rekke produkter med både rumpe og underliv. De tar selvfølgelig opp mer plass og er derfor ikke like enkle å ta med seg på reisen som en pocket pussy, men gir deg til gjengjeld en ekstra realistisk opplevelse. Vi har også hele sexdukker dersom du vil ha hele drømmekvinnen til rådighet.

Hvilken realistisk vagina bør jeg velge?

Det kan kanskje virke litt overveldende når man kommer inn på en side med et like stort utvalg som vårt og skal bestemme seg for hvilken realistisk vagina man vil ha. Men fortvil ikke, våre kunderådgivere sitter klare til å hjelpe deg med å finne akkurat det produktet som passer best til deg og ditt behov. Hvis du lurer på hvordan du vedlikeholder en realistisk vagina eller hva slags glidemiddel du bør anvende med denne type onaniprodukt, er du også velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi svarer på alle spørsmål, både små og store, slik at du kan få mest mulig glede av ditt produkt og dermed få enda bedre onaniopplevelser.

En realistisk vagina er ikke bare et simpelt sexleketøy hos oss i Sinful. Vi er opptatt av at samtlige produkter skal leve opp til våre strenge kvalitetskrav og derfor finner du kun nøye utvalgte produkter blant vårt sortiment. Hvis du vil ha en realistisk vagina som innfrir alle dine forventninger til kvalitet, design og funksjonalitet har du altså kommet til rett sted. Du kan dessuten se hvilke produkter kundene våre liker aller best under fanen 'Mest solgte produkter' øverst på siden hvis du vil være sikker på å få et produkt som faller i smak.

Gi hånden en pause med en lommevagina

Står du i en situasjon hvor du ikke har en partner, og synes du det er en litt kjip nødløsning å bruke hånden til å fullføre jobben? Da er en lommevagina en god løsning. Med den kommer du så nærme virkeligheten at det på ingen måte føles som et dårligere annenvalg. Mange vil til og med si at den overgår virkeligheten i enkelte tilfeller. Eller kanskje du har en partner, men er usikker på om en reisevagina er noe for deg? Hvis du er av den oppfatning at onaniprodukter kun er for single menn, så kan du godt tro om igjen. Den kan både brukes når du er alene og sammen med partneren din, og vil gjøre de intime stundene ekstra pirrende og nytelsesfulle.

En lommevagina er også utmerket for deg som ønsker å trene opp den seksuelle utholdenheten din. Du vil raskt oppdage at den naturtro opplevelsen vil føles nettopp så ekte at den kan forveksles med et reelt samleie. Du kan dermed øve deg på å holde lenger, slik at du kan forlenge nytelsen når du skal ha sex med en fysisk partner. Med en lommevagina setter du selv tempoet og kan stille og rolig øke hastigheten når du er klar for en ny utfordring. Mer tilfredsstillende og stimulerende trening skal du lete lenge etter.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful