Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Penisringer

Her kan du se vårt omfattende utvalg av penisringer. Når du bruker en penisring, vil du få en stivere og mer langvarig ereksjon. Velger du en penisring med en vibrator, vil du også få muligheten til å gi ekstra stimulering til både deg selv og din partner under samleie.

Mest populære kategorier

Mest solgte produkter

Penisring - forsterket og forlenget nytelse

Hva er en penis ring?

En penisring er en av de første typene sexleketøy mange eksperimenterer med. Det er både enkelt å bruke og gir mange fordeler for alle involverte.

En penis ring er et sexleketøy som plasseres ved stammen av penis. Den primære bruken er å gi en sterkere og mer langvarig ereksjon, slik at både du og en potensiell partner kan få en bedre seksuell opplevelse. Men hvordan fungerer det? I utgangspunktet er det en ring som du skyver ned over penis i slapp eller erigert tilstand.

Når en penisring plasseres rundt penis, blir blodet værende der lenger fordi den strammer rundt venene og dermed stenger blodstrømmen. Ikke helt, men akkurat nok til at du merker effekten - en mer langvarig og fyldigere ereksjon.

Det er greit at produktet sitter litt stramt, så lenge det ikke føles ubehagelig. Hvis den føles for trang, bør du se etter en større størrelse. Vi har tilbud på et stort utvalg av produkter med forskjellig type og størrelse i vårt sortiment her på Sinful. Mange typer cock ring er laget av fleksiblt materiale som gjør dem enkle å bruke og passer til ulike størrelser. Hvis du er i tvil om hvilken modell du skal velge, kan du alltid kontakte vår kundeservice.

Penisring i alle former og størrelser

En cock ring finnes i mange forskjellige utførelser. Du finner dem i alle former, størrelser og farger. Enten du foretrekker et nøytralt utseende eller et mer ekstravagant design, finnes det noe for deg. Blant de mest populære merkene finner du Marc Dorcel, We-Vibe og MR.MEMBR. Generelt kan du dele disse produktene inn i tre typer: klassisk kukring, kukring med vibrator, og pungring.

Den klassiske kukring

Dette er det ideelle valget for nybegynnere som aldri har prøvd å bruke en penisring før. Disse variantene er ofte laget av tøyelig materiale som sikrer en behagelig passform for en rekke ulike størrelser. Du kan også prøve en justerbar penisring som gjør at du kan justere størrelsen og finne den perfekte passformen. De er alle svært enkle å bruke og gir flotte effekter. Vi vil anbefale å starte med et penisring sett som dette Sinful Penisringsett, der du får tre forskjellige ringstørrelser og kan finne en god passform.

Versjonen med vibrasjoner

Det mest populære valget er en slik type med vibrator. Den har de samme fordelene som den klassiske versjonen, samtidig som den har en ekstra funksjon i form av vibrasjoner som kan gi stimulering både for brukeren og partneren. Et populært valg blant våre kunder er Sinful Love Buzz Fjernstyrt Vibrerende Penisring som er utstyrt med en fjernkontroll.

En dobbel kukring

Den siste og mest avanserte versjonen av en penisring er modellen som kan brukes til både penis og testiklene, også kjent som en pungring. Dette gir deg en enda hardere ereksjon og gjør det mye lettere for deg å kontrollere utløsningen. Blant de populære produktene vil kundene våre anbefale å bruke Sinful Double Silikon Penisring til dette formålet.

Hvilken størrelse bør jeg velge?

For å finne ut hvilken størrelse som passer deg best, må du se etter diameteren på en penis ring og matche den med størrelsen på din penis. Hvis du er i tvil om hvilken størrelse som passer deg, bør du måle din penis før du kjøper. For å finne riktig størrelse bør du finne diameteren på penis ved basen.

Mål omkretsen av penis, og del tallet med 3,14 for å finne diameteren. Etterpå kan du sjekke målene på produktene i detaljseksjonen på hver produktside.

Hvis du trenger hjelp til å finne riktig størrelse, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice som gjerne hjelper deg.

Maksimer din nytelse

Riktig bruk av en penis ring er avgjørende for både sikkerhet og nytelse. Hvis du vet hvordan du bruker den, kan du få en mye bedre opplevelse. Husk at alle kropper og preferanser er forskjellige, så ta deg tid til å eksperimentere for å finne ut hva som føles best for deg og partneren din.

Plasser den riktig

Begynn med å påføre en liten mengde glidemiddel på innsiden av din kukring. Dette gjør det lettere å få den på plass og øker komforten. Uansett hvilken type ring du bruker, bør den plasseres ved roten av penis - stramt, men ikke for stramt. Hvis du bruker en dobbel ring, skal den ene delen plasseres rundt testiklene, noe som gir ekstra trykk og følelse.

Komfort først

Legg merke til hvordan din penisring føles rundt penis. Den skal skape et merkbart trykk som forsterker ereksjonen, men den skal ikke forårsake smerte eller nevneverdig ubehag. Hvis du opplever nummenhet, prikking eller misfarging, må du fjerne den umiddelbart. Dette kan være tegn på at den sitter for stramt eller har vært brukt for lenge. Som en generell sikkerhetsretningslinje er det å anbefale å bruke en penisring i maks. 20 minutt om gangen.

Glidemiddel er nøkkelen

Glidemiddel handler ikke bare om komfort, men også om sikkerhet. Et glidemiddel av god kvalitet kan forhindre klemming og gnagsår og gjøre opplevelsen mer behagelig. Det er spesielt viktig når du tar av og på en penis ring slik at bevegelsen blir myk og uten at det trekker eller river i den følsomme huden.

Produktpleie

Det er viktig å holde din penis ring ren av hensyn til hygiene og produktets levetid. Følg rengjøringsinstruksjonene som følger med produktet, vanligvis med såpe og varmt vann eller et spesialrengjøringsmiddel for sexleketøy. Riktig rengjøring forhindrer opphopning av bakterier og sikrer at dens materiale beholder sin integritet.

Hvis du trenger ytterligere inspirasjon og brukstips, kan du lese vår ultimate guide til penisring. Og hvis du er i tvil eller har spørsmål om vårt utvalg av penisring, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi er klare til å hjelpe deg med alt du trenger og sørge for at du får en best mulig opplevelse når du handler hos oss.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful