Penisringer

Her kan du se vårt omfattende utvalg av penisringer. Når du bruker en penisring, vil du få en stivere og mer langvarig ereksjon. Velger du en penisring med en vibrator, vil du også få muligheten til å gi ekstra stimulering til både deg selv og din partner under samleie.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Egenskaper
Appstyrt (8)
Batteridrevet (32)
Fjernstyrt (13)
Hollow (5)
Oppladbar (45)
Regulerbar (12)
Reiselås (1)
Splashproof (10)
Thrusting Function (1)
Vanntett (50)
Vibrating (77)
Materiale
ABS-plast (1)
Elastomer (1)
Elastomex (1)
Gummi (2)
Jelly (1)
Metal (1)
Nitril (1)
Ocean-bound PP plastic (1)
PVC (3)
Silikon (123)
Stål (3)
TPE (10)
TPR (21)
Merke
Adrien Lastic (2)
Amaysin (2)
Anal Fantasy Collection (1)
balldo (1)
baseks (11)
Bathmate (3)
Beauments (1)
BeauMents (1)
Belladot (1)
Blue Line (4)
Bound (1)
CalExotics (7)
Doc Johnson (2)
Dorcel (5)
Durex (3)
EXS (1)
Fantasy C-Ringz (5)
Frisky (2)
Fun Factory (2)
Hot Octopuss (4)
Hueman (1)
Je Joue (1)
Joydivision (3)
King Cock Elite (1)
Lelo (1)
LELO (2)
Love To Love (1)
Magic Motion (1)
Malesation (4)
Master Series (5)
Mr. Membr (9)
Nexus (3)
NMC (1)
ohhcean (1)
OhMiBod (2)
Ouch! (1)
Oxballs (5)
Perfect Fit (5)
Rimba (1)
Rocks Off (1)
Romp (1)
Satisfyer (5)
Screaming O (6)
Seven Creations (1)
Sinful (27)
Spencer & Fleetwood (1)
Sport Fucker (6)
Svakom (2)
Tantus (3)
TENGA (1)
Trinity Vibes (3)
We-Vibe (3)
You2Toys (1)
Vis alle 174 produkter
Du har sett 42 av 174 produkter
Vis flere

En penisring øker nytelsen og forlenger opplevelsen

Hvordan virker en penisring?

For veldig mange menn og par er en penisring det første sexleketøyet de stifter bekjentskap med. Og det er lett å forstå. En penisring er nemlig enkel å bruke og byr på mange fordeler for både ham og henne.

Hovedformålet med en penisring er å gi en kraftigere, mer langvarig og fyldigere ereksjon, slik at du og partneren din får en enda bedre sexopplevelse. Du får ikke en forstørret penis, men derimot en kraftigere ereksjon. I tillegg kan det lille hjelpemiddelet tres på penis i både slapp og erigert tilstand, så hvis du strever med å få reisning er det et ideelt verktøy.

Mange penisringer er laget av et fleksibelt materiale som gjør at de er mer behagelig å bruke og passer til de fleste størrelser. Selv om de er tøyelige skal de dog gjerne sitte stramt, men ikke så stramt at det føles ubehagelig. Hvis det er tilfellet, kan det være nødvendig å gå opp en størrelse. Vi har mange forskjellige typer og størrelser i vårt sortiment, så du finner garantert en penisring som passer perfekt til deg i vår sexbutikk.

Er du derimot i tvil om hvilket produkt du bør velge, er du alltid velkommen til å kontake kundeservice. De sitter klare til hjelpe deg alle ukens syv dager enten på e-post, telefon eller chat. Har lyst til å utforske mer av det store sexleketøysuniverset kan du også kjøpe en sexleketøyspakke som inneholder en penisring eller en sexy julekalender som inneholder flere slags sexleketøy til menn eller par.

Penisringer i alle former og størrelser

Det finnes mange forskjellige slags penisringer. Du kan få dem i alle former, farger og størrelser, så uansett om du foretrekker et nøytralt look eller et mer ekstravagant design, finnes det noe for deg. Penisringer kan i utgangspunktet deles opp i tre kategorier: ringer uten vibrator, penisringer med vibrator og penis- og pungringer.

Den klassiske modellen uten penisvibrator er for eksempel god til nybegynnere som aldri har prøvd en penisring før, fordi den er enkel å bruke og gir en god effekt i seg selv. Den neste og mest populære typen av penisring, er den vibrerende slagsen. Den har de samme fordelene som en klassisk ring, men byr i tillegg på pirrende vibrasjoner som både stimulerer mannens penis og kvinnens klitoris.

Den siste og mest avanserte typen av penisring er den som kan tres rundt både skaftet og testiklene. Denne typen gir en en enda hardere ereksjon og gjør det samtidig lettere å kontrollere utløsningen, da den gjør det vanskeligere for sæden å vandre fra testiklene og opp til penisen.

Hvilken skal du velge?

Noen ganger kan det være vanskelig å vite hvilke produkt man skal velge. Heldigvis har vi opparbeidet oss en bred kunnskap om penisringer, og vi vil mer enn gjerne dele vår viten med deg. Så uansett om du vil ha en klassisk type, en vibrerende variant eller noe helt tredje, kan vi hjelpe deg med å finne det helt rette produktet for deg.

Vi strekker oss dessuten langt for å kunne tilby det beste og største utvalget av penisringer, slik at vi kan være helt sikre på at vi også kan dekke ditt behov. Og det er langt fra alle produkter som består våre strenge kvalitetskrav for å kunne selges i vår sexshop, så uansett hvilket produkt du velger kan du føle deg trygg på at det lever opp til de høyeste standardene.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no