Fifty Shades Darker Carnal Promise Vibrerende Analkjede
Fifty Shades Darker Carnal Promise Vibrerende Analkjede
kr 439,00
Fifty Shades Darker Carnal Promise Vibrerende Analkjede
Fifty Shades Darker Carnal Promise Vibrerende Analkjede
Fifty Shades Darker Carnal Promise Vibrerende Analkjede
Fifty Shades Darker Carnal Promise Vibrerende Analkjede

Fifty Shades Darker Carnal Promise Vibrerende Analkjede

3.3 (1)
kr 439,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Ta anal-lekene inn i nye høyder og oppnå dyp og pirrende stimulering med det vibrerende analkjedet Carnal Promise.

De fire myke silikonkulene føres lett opp i anus takket være den gradvis voksende størrelsen. Det kan brukes som et vanlig analkjede, evt. kan dere leke med de syv forskjellige vibrasjonsmønstrene og tre forskjellige hastigheter.

Størrelsen, det fleksible og behagelige materialet samt den slanke utformingen, er alle med på å bidra til et produkt særdeles velegnet til nybegynnere, men også til de eksperimenteringslystne i alle erfaringsklasser. Den brede T-formede basen virker som en plugg og sørger for at den forblir hvor den skal.

Det medfølger en flott silke-aktig oppbeverinspose, slik at du enkelt og diskré kan ta ditt nye sexleketøy med i vesken.

Analkjedet inngår i den offisielle Fifty Shades Darker Pleasure Collection, designet i samarbeid med forfatteren bak bestselgerne, E.L. James.

Detaljer

MATERIALE: Silikon.
VANNTETT: Ja.
LENGDE: 21 cm.
DIAMETER: Fra 1,8 cm til 2,8 cm.
VIBRASJONSNIVÅER: 7 mønstre og 3 hastigheter.
BATTERI: 1 x AAA (kjøpes separat).
MEDFØLGER: Oppbevaringsnett av satin.

VARENUMMER: 16045.
Anmeldelser
3.3
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Fint vibratorkjede, som kunne vært bedre

Hatt dette kjedet i noen måneder nå, med litt varierende opplevelser. Både herren og fruen har hatt sin glede av det, men noen ting er det definitivt å utsette på det! Funksjon: Kjedet er forholdsvis lett å føre inn, og kulene er akkurat passe store til å kjennes (på en god måte) enten de skal inn eller ut og uten å være så store atde gjør vondt. Kjedet er samtidig så fleksibelt, at det ikke skaper noen utfordring å føre det inn og ut i hele sin lengde. De fleste nybegynnere vil nok ikke ha noenstore problemer med disse. Videre gjør kulene at kjedet sitter godt fast uten å ramle ut. Problemet derimot blir roten av kjedet der vibratoren sitter. Denne vil ikke holdeseg på plass av seg selv, og man er absolutt nødt til å holde kjedet inne hvis man skal nyttegjøre seg den vibrerende funksjonen. For vibrasjonene kjennes knapt i kulene iseg selv. Skal man leke med kjedet da, så blir man nødt til å føre det inn og ut (som jo er deilig), og "avslutte" innføringen med den vibrerende roten (holdden gjerne der en liten stund før man begynner en ny runde med inn/ut). Problemet med dette er at man er litt begrenset til metodebruk, og kjedet kommer i veien hvis herrenskal ta fruen bakfra samtidig som kjedet er der samt at vibrasjonene ikke stimulerer noen av oss. Knappen er heldigvis stor og enkel å betjene, og de ulike innstillingeneinnbyr absolutt til at alle burde finne noe de liker. Ellers er den rimelig stillegående, selv på de kraftigste innstillingene, men dette er langt fra den kraftigstevibratoren vi har vært borti vel og merke. Materiale: Her er kanskje den største nedturen. Fra fifty shades har vi prøvd dette kjedet, den lille vibrator-pluggen og detlange kjedet. Alle med den samme utfordringen; de tiltrekker seg lukt du knapt blir kvitt. Silikonet er i seg selv mykt og behagelig, men uansett hvor mange runder med endouche man har tatt i forkant, så lukter det like ille. Skulle det i tillegg være noen rester der (enten man har renset litt ekstra i forkant eller ei) så sitter det sommåtte ha vært igjen der oppe som limt på silikonet. Definitivt ikke sjarmen med tarmen altså. Det er sjeldent vi har opplevd å måtte bruke skrubbesvamp på leker som harvært bak der. Dessverre tålte ikke vibrator-kulen å ligge i såpevann en times tid (i håp om at lukten skulle gå vekk - noe den ikke gjorde), så her blir det trekk fordet også. Design og farge: Fifty shades serien har lagt seg på (generelt) veldig estetisk fine produkter, med nedtonede farger og rene linjer. De ser ut somkvalitetsprodukter, da er det litt synd at funksjon og materiale ikke lever opp til designet. Alt i alt et produkt som har mye for seg, men et snevert spekter av metodebruk ogmateriale som ikke lever opp til forventningene trekker ned. Les mer

-
5 3 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no