Fifty Shades of Grey Ben Wa Vaginakuler i Silikon
Fifty Shades of Grey Ben Wa Vaginakuler i Silikon
Spar 33%
kr 199,00
Spar 33%
Fifty Shades of Grey Ben Wa Vaginakuler i Silikon   1
Fifty Shades of Grey Ben Wa Vaginakuler i Silikon   2
Fifty Shades of Grey Ben Wa Vaginakuler i Silikon   3
Fifty Shades of Grey Ben Wa Vaginakuler i Silikon   5
Fifty Shades of Grey Ben Wa Vaginakuler i Silikon   10

Fifty Shades of Grey Ben Wa Vaginakuler i Silikon

4.3 (4)
kr 299,00 kr 199,00
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Disse Ben Wa Vaginakuler er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selveste E.L.James, forfatteren av bestselger triologien.

Vaginakulene, Fifty shades of Grey Delicious Pleasure Silicone Ben Wa Balls, kan brukes til to ting. De kan brukes alene til seksuell tilfredsstillelse, eller sammen med partneren din, eller til effektiv bekkenbunnstrening.

Ben Wa kulene har den perfekte vekt og størrelse til nybegynnere, som ikke har prøvd vaginakuler før. Kulene veier totalt 64 g.
Start liggende, med kulene inne i deg, mens du lager knipeøvelser. Når du blir sterk nok, kan du gå rundt med dem. Hvis du vil lese mer om bekkenbunnstrening, kan du lese vår "Guide til bekkenbunns trening" på sinful.no/blogg.

Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, for at innføringen av kulene skal bli mest mulig behagelig.

Det følger også med en flott oppbevaringspose, i sølvfarget sateng. 

Detaljer

MATERIALE: ABS-plast og Silikon.
FTALAT-FRI: Ja.
LATEKS-FRI: Ja.
LENGDE: 17,14 cm.
OMKRETS: 11,9 cm.
DIAMETER: 3,8 cm.
SNOR, MÅL: Ca. 6,5 cm.
VANNTETT: Ja.

VARENUMMER: 13110.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Stimulerer fint

Veldig god kvalitet, det kreves som sagt litt ekstra glidemiddel for å få dem inn. Ellers veldig behagelig, spesielt når man går. Enkel å håndtere også.

-
5 5 1
Mer arbeid enn nytelse

Disse Pleasure Balls er laget av et virkelig flott materiale. De er superfine å ta på og har små vekter inni som beveger seg.. Dessverre beveger de seg ikke mens du bruker dem med mindre du hopper rundt, og det er ganske vanskelig å gjøre mens du prøver å holde dem oppe.... De var enkle å rengjøre, men du må huske å ta ut de indrekulene, og de er ikke så lette å sette inn igjen uten at de snur seg i en vanskelig vinkel når du setter dem tilbake. Alt i alt syntes jeg det var mer jobb enn nytelse idisse, så de havner ikke høyt på listen over favorittene. Les mer

-
5 3 1
Bra!

Jeg liker disse kjempegodt! De kjennes godt. Bra som oppvarming alene eller i tillegg til stimulering. God til trening av musklene i underlivet. Det eneste jeg synes trekker ned, er at selve kulene er av plast. De er enkle nok å rengjøre, men likevel litt tungvint. Men sånn i det store bildet - veldig fornøyd! Bruk glid!! Les mer

-
5 5 1
Deilige kuler

Dette var mitt sett med vaginal kuler,de er herlige og bruke,samboer merket tidlig resultater i skjeden. jeg har tilsammen 4 slike par nå og anbefaler de på det sterkeste. Eneste som er litt negativt er at etter en god del bruk så forsvinner fargen på kulene og de blir grå/hvit.men ingen skal jo se de så det spiller ikke så ikke så storrolle. er kjempe fornøyd. enkle og rengjøre Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no