Fifty Shades of Grey Klitorisgelé

Klikk på bildene for å forstørre

Fifty Shades of Grey Klitorisgelé

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 239,00

Beskrivelse

Fifty Shades of Grey Klitorisgelé er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selveste E. L. James - kvinnen bak den populære erotiske trilogien.
 
Fifty Shades of Grey Klitoris Gelé er utviklet spesielt for kvinner som vil ha en enda større nytelse ved sololek, forspill og sex. Geléen hjelper deg med å oppnå bedre blodgjennemstrømning slik at følsomheten forsterkes.
 
Slik bruker du Fifty Shades of Grey Klitoris Gelé:
Dosér en liten mengde gelé på en finger og smør den forsiktig på klitoris. Bruk fingeren til å fordele geléen og gni den godt inn. Etter et par minutter vil du kunne merke en prikkende og kriblende følelse på og rundt klitoris. Berøringer på det innsmurte område vil nå enda bedre kunne merkes. Fifty Shades of Grey Klitoris Gelé kan både brukes alene, sammen med en partner og sammen med sexleketøy.

Detaljer

INGREDIENSER: Vannbasert gelé med mentol.
PARABEN-FRI: Ja.
STØRRELSE: 30 ml.
MANUAL: Engelsk.

Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

Anmeldelser

Generell vurdering
Stimulasjon
Brukervennlighet
Pirrende! Veldig bra produkt, pirrer, varmer og blir bare bedre når det blandes inn med dine egne safter. Eneste downsiden er vel egentlig produktets beholder da plasten er for hard til å lett kunne få ut bare litt, pleier selv å skru av hele toppen å helle ut litt men da kan det fort bli litt for mye. Burde lages en mykere flaske så man lett kan skvise ut en liten mengde, da det er alt som trengs.
Sidennote: produktet smaker ikke godt så best til bruk der du ikke har tenkt til å gå ned på personen mens eller etter produktet har blitt brukt.
5 4 1
Generell vurdering
Stimulasjon
Brukervennlighet
For en forskjell. Altså. Har en womaniser fra før som gjør jobben sin plettfritt på kort tid. Men tenkte at denne kanskje kunne hjelpe til på andre leker.

Denne funker som bare det. Med kun Womanizeren i tillegg nådde jeg nye høyder flere ganger
5 5 1

Du anmelder: Fifty Shades of Grey Klitorisgelé

Hvordan bedømmer du produktet? *