Fifty Shades of Grey Silkemykt Glidemiddel
Fifty Shades of Grey Silkemykt Glidemiddel
kr 179,00
3 for 249,-
Fifty Shades of Grey Silkemykt Glidemiddel  1

Fifty Shades of Grey Silkemykt Glidemiddel

4.4 (6)
3 for 249,-
kr 179,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Fifty Shades of Grey Silkemykt Glidemiddel er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selveste E. L. James - kvinnen bak bestselger trilogien.

Dette slikemyke glidemiddelet er utviklet spesielt for dere som vil gjøre det erotiske eventyret til en enda bedre opplevelse, uansett om det er en deilig massasje, forspill eller samleie.

Glidekremen kan brukes sammen med kondomer og sexleketøy i alle materialer. Den er myk og deilig i konsistensen, og litt tykkere enn andre vannbaserte glidekremer. 

Fifty Shades of Grey Silkemykt Glidemiddel kommer i en elegant flakong, og inneholder 100 ml. 

Detaljer

TYPE: Vannbasert glidemiddel.
INGREDIENSER: Water/Aqua/Eau, Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitan Stearate, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Hydrolized Silk, Sodium Hyaluronate, Cyclopentasiloxane, Carbomer, Dimethicone, EDTA, Hydroxyethylcellulose, PEG-45M, Tetrahydroxypropyl.
INNHOLD: 100 ml.
DUFT: Nøytral.
KONDOMSIKKER: Ja.
SEXLEKETØY: Kompatibel med enhver form for sexleketøy.
SPRÅK: Engelsk, Fransk

VARENUMMER: 13566.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (6)
Fint glidemiddel

Helt supert glidemiddel :-)

-
5 5 1
Bra, men ikke best!

Fordeler: Den var flott og den luktet ikke heller. Det "dårlige" med vannbasert er at de noen ganger kan tas opp av kroppen for raskt, og denne har en tendens til å "forsvinne" etter 10 minutter så du må påføre den på nytt. Ulemper: Det eneste negative er som sagt at det absorberes litt for fort. Les mer

-
5 4 1
Den beste noensinne!!

Glatt, myk, når kroppstemperatur raskt og er ikke iskald eller ubehagelig! Ingen duft, både under bruk eller etter! Dette er en som er vanskelig å slå!!

-
5 5 1
Myk og fin

Mykt og fint glidemiddel, men det er fordi det er glyserin i. Det står at det er vannbasert, men du kan tydelig føle glyserins mer glidende effekt. og propylenglykol. Som skal være et ufarlig oljeholdig produkt. Men vi syntes den tørket fort ut, med mindre du bruker mye....og sånn er det med alt. Hvis du bruker store mengder, glir det fint.Men tanken er at det skal veldig lite til for å få det til å skli litt lettere. Og her syntes vi ikke produktet var spesielt bra. Faktisk er de andre glidemidlene vi harbedre, selv om de er 100% vannbaserte. Les mer

-
5 2 1
"Å hei, hvor det går"

Kjempe bra!

-
5 5 1
god glid

Denne glidekremmen er hvit og noe tykk og noe tykk i konsistens,men er veldig god og langvarig glid . ikke klissete og helt fri for lukt. Anbefaler denne til bruk med sexleketøy Drøy i bruk og anbefaler den på det sterkeste. Fungerer også fint analt. Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no