Fleshlight Fleshpump oppladbar penispumpe
Fleshlight Fleshpump oppladbar penispumpe
kr 1 095,00
Fleshlight Fleshpump oppladbar penispumpe  1
Fleshlight Fleshpump oppladbar penispumpe  2

Fleshlight Fleshpump oppladbar penispumpe

5.0 (1)
kr 1 095,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Vil du at ereksjonene dine skal leve opp til sitt fulle potensiale? Det kan denne oppladbare penispumpen fra Fleshlight hjelpe deg med.

Den automatiske penispumpen er utviklet for å gi deg en mer potent og fyldig ereksjon. Den sørger både for å gi deg en ereksjon og å opprettholde den. Samtidig får du en mer fyldig ereksjon som vil være til glede for både deg og din partner.

Den gjennomsiktige kolben er markert med mål slik at du hele tiden kan følge utviklingen. I enden av kolben er det et mykt lokk som både sørger for et tett vakuum og en behagelig opplevelse.

Pumpen plasseres over penisen og sugefunksjonen aktiveres. Pump deretter i 5-10 sekunder, slipp vakuumet ved å trykke på Quick Release-knappen og ta en kort pause. Gjenta prosessen i 3-5 minutter for best resultat.

Når penispumpen er tom for strøm lades den enkelt opp med den tilhørende USB-kabelen.

Detaljer

MATERIALE: Polykarbonat og TPE.
LENGDE: 31 cm.
DYBDE: 19 cm.
UTVENDIG DIAMETER: 6,4 cm.
INNVENDIG DIAMETER: 5,9 cm.
BATTERITYPE: Oppladbart (USB-kabel følger med).
BRUKSVEILENDING: Engelsk.

VARENUMMER: 21575.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Kraftig oppladbare penispumpe, med tyk SuperSkin base!

En kraftig penis pumpe som er oppladbar, og som holder ca 7t i kontinuerlig bruk. Lett i bruk med to knapper (On/Off og Release). Releas-knappen kan brukes under pumpingen så fort du slipper knappen starter pumpen igjen. Dessverre er det ingen display som viser fremgangen i trykket (-Mbar), kun en lampe. Om du ønsker en kraftig pumpe som ikke girseg, ved - 35Mbar, anbefalers denne. I bunden av den klare sylinderen finner du en 4cm SuperSkin som pakker seg fint rundt kuken. Her finner du et tight hull som holdervakuumet 100% tett. Sylinderen er 19cm høy (innvendig) med tydelige mål (cm/tommer). OBS OBS! De fleste elektronisk pumper har innebygget en stopp funksjon, som stopperpumpen når du kommer til - 35Mbar for så å starte opp igjen ved - 30Mbar. Denne har ingen slik funksjon, og pumper fint -55Mbar, noe som ikke anbefales. Så her må du selvkjenne på trykket. Greit å vite om du som Master bruke denne under BDSM med en Slave. Release funksjonen fungerer ikke, ved flat batteri. Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no