Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

Klikk på bildene for å forstørre

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 999,00

  Beskrivelse

  Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator er en videreutvikling av Fun Factorys populære Share Strap-On dildo. 

  ShareVibe er en selefri strap-on dildo, som kan brukes til både vaginal- og analsex. Den er derfor perfekt til par, om dere er kvinne/kvinne eller kvinne/mann.

  Dildoen fungerer sånn at den bredeste delen innføres i skjeden og hun skal bruke bekkenbunnsmusklene til å holde den på plass. ShareVibe har en ny og forbedret form, som gjør det lettere å holde den oppe, sammenlignet med andre selefrie strap-ons. Den nye formen stimulerer også begge ekstra mye.

  Fun Factory ShareVibe har en innebygget bulletvibrator, som kan forsterke leken og gi dere ekstra nytelse. Dere kan skifte mellom 5 pirrende vibrasjonsprogrammer ved å trykke på knappen som er på undersiden av vibratoren.

   Vibratoren er oppladbar og lades med USB-laderen som følger med.

  OBS: Noen par skal prøve ShareVibe et par ganger før den gir full nytelse, andre får det fra første gang.

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk silikon og ABS plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LENGDE, TOTAL: 21,5 cm.
  LENGDE, MOTTAGER: 13,5 cm.
  DIAMETER MOTTAGER: Opp til 3,6 cm.
  LENGDE GIVER: 11 cm.
  DIAMETER GIVER: Opp til 3,8 cm.
  VEKT: 425 gram.
  VANNTETT: Ja.
  VIBRATOR: Ja (kan tas ut).
  VIBRASJONSTID: 2-4 timer på en full oppladning, avhengig av vibrasjonsnivå.
  LADETID: Ca. 4 timer. 
  GLIDEMIDDEL: Vannbasert.
  MANUAL: Tysk, engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Dårlig Skuffet, synes den var alt for stor og materialet var ikke glatt, måtte bruke mye glidemiddel for å få det til å fungere, veldig hard og ikke som andre strap ons til en billigere penge, nei ville nok ikke gått for denne igjen.
  5 2 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Nytt og spennende Vårt første møte med strap-on var en billig variant som fungerte dårlig, det blei raskt oppdaget nå når denne kjekke her kom i posten!
  God passform, og nytelse fra første stund for oss begge
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Kvalitetsprodukt "Allerede når man sitter med esken, kan man se og merke at dette er et kvalitetsprodukt. Dette er noe annet en andre produkter, som kommer innpakket i billig plast. En veldig fin detalje er den magnetiske laderen, som gjør at man slipper å stresse med batterier. Selve dildoen er deilig å ta på, men den virker umiddelbart veldig tung.

  Vi har aldri prøvd denne typen strap-on før, så det krever jo litt tilvending å få satt den på plass, så den ikke sklir ut igjen. Det krever konsentrasjon for å holde den oppe, samtidig med at man skal penetrere, men det kommer også med tiden. Sharevibe er god og fleksibel, og presser deilig mot G-punktet. Hun kunne tydelig kjenne alle bevegelsene. Hun har ikke fått orgasme enda, men det kommer nok også når vi har vendet den mer til oss.

  Han nøt penetrasjonen veldig godt, fordi Sharevibe er så god og fleksibel, og formen er veldig bra. Jo mer hun vendet seg til den, jo bedre ble det også for ham, fordi hun ikke skulle konsentrere seg så mye om å holde den fast, og dermed kunne fokusere mer på å støte. Både lengden og tykkelsen er helt perfekt. Med litt øvelse og riktige stillinger er det fin stimuli av prostata.

  Sharevibe har 5 ulike vibrasjoner, som særlig hun merket og hadde glede av. Vi har ikke funnet vårt favorittprogram enda. Han kunne også kjenne vibrasjonene, men er ikke så avhengig av dem for å nyte penetrasjonen.

  Det er et veldig godt produkt, som er en god kandidat til å bli vårt favorittleketøy. Det er derfor uten tvil vi gir den 5 stjerner, siden vi ikke finner noe dårlig med den. De småting som var, forsvinner når man finner rytmen og blir kjent med produktet. Prisen er høy, men kvaliteten er veldig god - så det matcher fint."
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Vår første stapless strap-on "Vi har brukt Sharevibe til pegging, og det er den første stroppløse strap-on vi har prøvd.

  Den sitter overraskende godt fast, så lenge man ikke overdriver med glidekrem. I starten kjennes det ut som man skal miste den når man beveger seg, så man skal bare finne ut hvilke muskler som skal aktiveres, så man enkelt kan holde den oppe. Det gikk ikke lang tid før vi fant rytmen.

  Som bærer blir man helt klart stimulert av den, for den beveger seg jo i takt med bevegelsene, akkurat som en dildo med sugekopp ;) Jeg oppnådde orgasme med den. Jeg merket tydelig vibrasjonene, og når jeg tok ham på en bestemt måte, kunne jeg selv styre presset mot min klitoris.

  Han kunne også merke vibrasjonen, men kanskje burde det vært en ekstra vibrator som masserte direkte mot prostata.

  Generelt er vi godt fornøyde med vibrasjonene, og oppladningen er veldig smart. Vi tok også vibratoren ut, og brukte den direkte på klitoris. Veldig god!

  Deilig kvalitet, både å ta på og i bruk. Etter min smak, kunne materialet vært en smule fastere, men ikke mye. Den har en god størrelse, men kanskje ikke helt egnet til en 'pegging-jomfru'.

  Materiale, design og form ser veldig innbydende ut, og det er en flott strap-on som absolutt fungerer! Videre er den veldig enkel å rengjøre. Vi vil klart anbefale den til de som har litt eller mye erfaring. Vi forsøkte den også kvinne/kvinne, hvilket også fungerte upåklagelig! Også ser den også fin ut ;)

  Hvis vi skal gi ShareVibe en karakter for orgasmegaranti, vil det være 4,5. Hadde det vært med en ekstra vibrator til prostata, ville den fått 5. "
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Treffer akkurat der den skal ;-) "Vi har kun forsøkt oss på normale strap-ons før, så denne skulle man vende seg litt ekstra til, når den er uten stropper.

  Det var litt startvansker, men slik er det jo ofte med nytt leketøy, man må lære seg å kjenne det. Da vi først hadde gjort dette, gik det veldig raskt mye bedre, og må si at ved siste 'test' fungerte den best.

  Vi fant ut av at det som fungerer best for oss var at hun bruker den med samlede ben, for hvis ikke faller den ut. Det kan bli ekstra vanskelig å holde den på plass når skjeden blir våt - altså jo mer opphisset man blir, jo vanskeligere å holde den på plass. Den kan dessuten trykke litt ubehagelig på blæren, hvis den sitter litt feil.

  Det var en deilig følelse å bli penetrert med ShareVibe. Den går enkelt inn, og trekker akkurat hvor den skal ;-)

  Som bærer syntes hun Sharevibe fyller henne godt opp, selv om hun har vært vant til en del større. Lengden på den er riktig i forhold til å treffe G-punktet på en god måte. Den gir litt stimuli ved bevegelse, avhengig av hvilken posisjon den brukes i. Den gir best nytelse når vi står, synes vi.

  Materialet var godt, akkurat så fleksibelt som vi ønsket. Det beste ved det, er at man ikke behøver ekstreme mengder glidemiddel. Vi har ofte opplevd at for mye glidemiddel i siste ende ødelegger nytelsen i å være fylt godt opp.

  Vi forsøkte også med vibrasjonene, og man kan merke dem, men ikke så mye, hvilket var like greit for oss, da vi ikke er så begeistret for vibrasjoner. Det synes til at vibrasjonene kjennes best for den som blir penetrert. Dildoen kan også brukes uten vibrasjonene, og vi kommer i fremtiden ikke til å bruke dette.

  Hvis vi skulle gjøre noe annerledes med ShareVibe, skulle det være størrelsen på den del som penetrerer. Den kunne godt vært større, så det er en mer utfyllende effekt.

  Hun gir Sharevibe 4 av 5 stjerner, fordi det alt i alt var en god opplevelse. Han gir den også 4 av 5, for god nytelse og stimuli."
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Veldig begeistret "Vi er begge to begeistrede for Sharevibe, som vi bruker til pegging. Den har et veldig deilig materiale, en god for, er fleksibel og er også flott i seg selv. Hvis vi skal gi dildoen karakter, vil det bli 4 av 5 stjerner.

  Som bærer synes jeg selv at den er enkel å bruke, selv om den faller ut en gang i blant. Men den blir bedre når man lærer den litt å kjenne.

  Den sitter okay godt fast når man har hatt den i litt, skjeden griper nesten litt fast i den. For oss skal det ikke så mye bevegelse til før den faller ut, og vi måtte holde på den med en hånd eller stående med samlede ben. Vi hadde derfor mest glede av den når han red den, mens jeg lå på ryggen.

  Materialet synes vi begge to er deilig, og utformingen er svært god. Materialet er passelig fast, hverken for myk eller for stiv, og god fleksibilitet.

  Størrelsen var god for oss begge, og vi er ikke nybegynnere.

  Vi er begge veldig fornøyde med vibrasjonene - de er helt klart et pluss for totalopplevelsen. For meg som bærer var vibrasjonene deilige, og jeg kunne tydelig merke at de gav ekstra stor nytelse.

  For min partner var det veldig deilig å bli penetrert med dildoen, og han kan tydelig også merke vibrasjonene. De gjør altså noe ekstra for også ham.

  Jeg har hatt fornøyelse av også å penetrere en kvinne vaginalt med den, og det med stor suksess og nytelse for oss begge.

  Hvis vi skulle gjort noe annerledes med Sharevibe, så skulle det vært å gi den en strap-on sele, så man kan velge om man vil bruke den med eller uten. Det kunne økt bruksmulighetene. "
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Morsomt og deilig Har lenge ønsket å prøve ShareVibe, men fryktet at det ville bli vanskelig for min kone å bruke den. Men den var helt fantastisk! Første gang var det litt besværligt. Vi skulle også finne en stilling som var deilig for oss begge... og den fant vi! Størrelsen og materialet er helt perfekt, deilig myk og det er bonus med vibratoren. Gleder meg til vi igjen har ro rundt oss til å leke mer med den, og utforske vår nye investering! Kan varmt anbefales!
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

  Hvordan bedømmer du produktet? *