Fun Factory The Boss Dildo

Klikk på bildene for å forstørre

Fun Factory The Boss Dildo

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 469,00

  Beskrivelse

  Fun Factory The Boss Dildo er perfekt for deg som ønsker en effektiv og stimulerende dildo i fleksibel silikon. 

  Med sine 18 cm i lengden og en diameter på 4 cm er Fun Factory The Boss en forholdsvis stor dildo som gir deg fyldig og tilfredsstillende stimulering. 

  The Boss har et tydelig hode som kan stimulere opp mot g-punktet, og nederst på skaftet har den året struktur for ekstra nytelse, 

  Fordi Fun Factory The Boss er laget av silikon, er den svært behagelig i bruk. Den er fast og fleksibel på en gang, så du er sikret målrettet og effektiv stimulering. 

  Foten gjør Fun Factory The Boss idéell for bruk med strap-on-harness, i tillegg til analsex, om du har erfaring innenfor anal stimulering. 

  Opplevelsen med Fun Factory The Boss blir forsterket hvis du bruker den med en vannbasert glidekrem. 

  Var ikke den populære Fun Factory The Boss helt den du lette etter? Klikk her og finn den perfekte dildo for deg.

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk godkjent silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRREÆSE: 18 cm x 4 cm.
  HARNESS-VENNLIG: Ja.
  VANNTETT: Ja. 
  MANUAL: Tysk og engelsk. 

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Perfekt form og stivelse, men mangler litt brukervennlighet. The Boss er en mester på å treffe prostataen for menn med sin bøyde topp, har bare hatt intensitet opplevelser med den. Størrelsen har en god størrelse for når du vil ha noe litt større en gjennomsnittlig, men ikke for stort, vil anbefale å bruke en annen leke i forkant for å unngå ubehageligheter. Stivelsen er meget fast, men ikke så mye av det merkes under bruk. Min eneste klage er at basen på dildoen mangler en praktisk sugekopp, noe som gjør enkelte stillinger mer brysomme enn med andre dildoer. Alt i alt er det et flott produkt som har gitt meg intense opplevelser, anbefales!
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  hele produktet har en veldig høy kvalitet og er godt gjennomtenkt Jeg må si at jeg ikke har brukt produktet analt eller med strap-on, og at dette er min første dildo, så jeg har ikke noe sammenligningsgrunnlag.

  Det første jeg lag merke til da jeg pakket den ut var den fine embalasjen. Den er veldig elegant og stilful, og pappesken (gull med logo på toppen) kan brukes til oppbevaring. Dildoen lukter ikke og har en kraftig, frisk farge (rosa). Det er nesten like tilfredsstillende å pakke den ut som å bruke den! Men bare nesten.

  Sugekoppen holder godt på glatte overflater og veggen, men man må slå den litt hardt på for at den skal holde, det trengs litt øvelse for å finne ut akkurat hvor hardt man må slå den på. Men når den sitter, så sitter den.

  Dildoen er laget av kroppsvennlig silikon. Som de ande her sa, er overflaten litt grov og kunne vært glattere, men dette er det eneste negative jeg har å si om produktet. Fastheten er hverken for stiv eller for myk, så den er lett og behagelig å innføre.
  Dildoen har en fin størrelse, for meg er den hverken for stor eller for liten, den passer helt perfekt inni meg. Det tydelige hodet er deilig å føre inn, og strukturen på skaftenden nede ved sugekoppen er veldig stimulerende. Skaftet er litt bøyd og treffer G-punktet målrettet. Og snur man dildoen den andre veien, får man en helt annen følelse :)
  Jeg har slitt litt med å få til orgasmer av ekte peniser, men med denne dildoen har jeg orgasmegaranti.

  Fasit: Hele produktet har en veldig høy kvalitet og er godt gjennomtenkt, eneste minus er at materialet kunne vært glattere. Emballasjen og og selve dildoen har så fin kvalitet at produktet er godt egnet som gave til deg selv eller en annen du er glad i. Med denne dildoen gir du orgasmer i gave!
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Skuffet i starten etter å ha lest Rampegutt sin anmeldelse, men så gav jeg den flere sjanser Først å fremst vil jeg (mann) si at jeg er rimelig ny innenfor prostata stimulanse. Har prøvd en del forskjellig men alltid gått tilbake til min Close2You Harmonia da denne har en veldig skarp hard sving og som stimulerer selve prostataen veldig godt. Innså etter en stund at denne saken trengte en ny teknikk. mens jeg tidligere har tatt kjapp intens direkte stimulanse med close2you, så fungerer "The Boss" bedre med rolige dype støt. Denne har gitt meg noen av de deiligste opplevelsene noensinne. Etter først orgasme så får rett og slett en nytelse selv imellom rykningene. Den fyller så godt opp, og på så de rette plassene at jeg blir helt mo i knærna. Det blir småstønn under stimuleringa og dype tåkrøllende stønn under orgasmene. Ender opp med minimum 6 orgasmer etter hverandre før jeg ikke klarer mer xD Har ikke prøvd den med strapon enda, men gleder meg! Eneste minuset er at jeg har slete en del med å få sugekoppen til å sitte fast. Spesielt når orgasmen kommer så strammer det så mye rundt den at man drar den av flata den er festet på, trekker en stjerne for den. Samt at materialet gjerne kunne vært enda glattere.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  En meget god og kraftig dildo for bruk både vaginalt og analt, for kvinne eller mann, med strap-on eller uten. Fyller godt opp og gir garantert nytelse. Denne er en skikkelig kraftkar av en dildo. Den fyller deg godt opp, i hvert fall når den brukes analt slik som jeg har testet den siden jeg er mann. Det kraftige hodet på den sammen med krumningen gjør at den stimulerer prostata veldig godt hvis den brukes riktig, og jeg vil tro den gjør det samme med G-punktet hos kvinnen ved vaginal bruk. Den egner seg godt til bruk sammen med en strap-on sele fra for eksempel Sportsheets, pga. den brede basen. Den sitter godt fast i selen etter min erfaring, selv ved meget aktiv bruk. Bare pass på å bruke riktig størrelse på O-ringen i selen, da disse kommer i ulike størrelser. Ved strap-on bruk kommer også krumningen på dildoen til sin rett, siden den gjør det lettere å få til en god jokkebevegelse for personen som bruker den og at den treffer prostata/G-punktet godt hos den som er mottager (i hvert fall i misjonær stilling). Min kone som ikke hadde noe tidligere erfaring med strap-on klarte i løpet av ganske kort tid å få til dette skikkelig bra, både doggy-style og misjonær. Ved analsex i misjonærstilling kan det være lurt å bruke en liten pute under rumpa for å få den opp i riktig stilling for penetrering. Det eneste minuset jeg kunne finne med denne dildoen er at overflaten ikke er like glatt som andre dildoer og butt-plugger jeg har prøvd, den føles litt kornete i overflaten. Dette kan gjøre at du blir litt sår, i hvert fall når du bruker den i rumpa. Det er derfor viktig å bruke masse glidemiddel, et lite tips ved anal bruk kan være at man spruter litt glidemiddel inn i rumpa før man putter inn dildoen i tillegg til å smøre dildoen godt inn selvsagt.
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory The Boss Dildo

  Hvordan bedømmer du produktet? *